TrommeLite fuld Kit Controller

274 kr. NORMAL PRIS 328 kr. (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Varen kan bestilles

Det er muligt at bestille denne vare da vi i øjeblikket ikke har varen på lager.

Når du afgiver din ordre så vil vi bestille varen fra vores leverandør hurtigst muligt. Vi vil sende produktet til dig ligeså snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig vide. Ellers vil vi give besked enten via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscenter.

Anslået levering til dig: 27 Januar 2017

Tilføj til kurv

1 års garanti og 30 dages pengene tilbage garanti er inkluderet

1 års garanti og 30 dages pengene tilbage garanti er inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Produkt Ref: 64298

  • Kontroller TrommeLite lysdioder.
  • Flash og Fade funktioner.
  • Justerer LED farver.

TrommeLite fuld Kit Controller

detaljer
TrommeLite fuld Kit Controller tilbyder dig mulighed for at tilslutte din tromme monteret lysdioder til en strømforsyning. Controller Pack har også kontrolelementer for at tilpasse farverne på dit lysdioder og funktionen til at skifte mellem forskellige fading og blinkende modes.

Produkt Ref: 64298

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

TrommeLite fuld Kit Controller Pack giver dig mulighed for at tilslutte din i-tromme monteret lysdioder til en strømforsyning. Controller Pack giver dig mulighed for at ændre lysdioder farve samt evnen til at ændre lysdioder tilstand mellem statisk, Fading eller blinke. TrommeLite fuld Kit Controller er en perfekt udskiftning eller ekstra til eksisterende TrommeLite sæts.

Din ordre kan leveres med en adapter
Eventuelle elektriske elementer i din ordre kan have et engelsk stik. En egnet konverterings adapter vil blive inkluderet med disse elementer, gratis.