Tama STARPHONIC 14'' x 6'' PMM146 Snare Tromme, ahorn

kr. 3.658 (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Varen kan bestilles

Det er muligt at bestille denne vare da vi i øjeblikket ikke har varen på lager.

Når du afgiver din ordre så vil vi bestille varen fra vores leverandør hurtigst muligt. Vi vil sende produktet til dig ligeså snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig vide. Ellers vil vi give besked enten via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscenter.

Anslået levering til dig: 12 April 2017
GRATIS Levering.

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Tilføj til kurv

Anslået levering til dig: 12 April 2017
GRATIS Levering.

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Valgfri: 5 års garanti: kr. 238
(Omfatter 90 dages tilbagebetalingsgaranti)

5 ÅRS UDVIDET GARANTI ORDNING

Produktets pris inkluderer en et års garanti og 30 dages penge tilbage garanti.

Dog Gear4music udvidet garanti ordning giver en forbedret service, og er designet til at tilbyde et højere beskyttelsesniveau end mange 'gratis' garantier, der tilbydes af nogle forhandlere og producenter.

Højdepunkterne i denne udvidede garantiservice er:

 • Garantien udvides til 5 år fra leveringsdatoen
 • Vores penge tilbage garanti er udvidet fra 30 dage til 90 dage (vilkår gælder efter 30 dage)
 • Samling og levering omkostninger er inkluderet i de første to år
 • Kræve 50% cash back på udgifterne til politikken efter 5 år, hvis det ikke er blevet brugt!
 • Garanti er omsættelig, hvis varen er videresalg
 • Lån eller udskiftning udstyr vil blive leveret, hvis produktet ikke repareres inden 30 dage
 • Hvis en vare ikke kan repareres, vil en lignende alternative produkt eller kontant rabat (som defineret i denne politik) blive tilbudt
 • Politikken kan annulleres inden for 30 dage, og til enhver tid efter, at en pro rata-rabat

Bemærk venligst at dette udvidet garanti er i øjeblikket kun tilgængelig på produkter, der sælges inden for EU og EØS, og er underlagt de vilkår og betingelser som beskrevet på den udvidede garanti omhandlede attest.

Denne udvidede garanti er ud over de standard Gear4music og producent garanti politik, og Gear4music vilkår og betingelser for handel. Ingen erklæring eller betingelse for salget indeholdt i disse betingelser påvirker eller begrænser dine lovbestemte rettigheder, som defineret under Consumer Protection (Distance Selling) Regulations 2000.

 • Innovative nye Hardware til toppen af vifte præstation
 • Varme, Solid lyd og stor følsomhed
 • Fuld projektion og Resonant Tone
 • 1 mm stål Shell for stramme sprød Snare svar
 • Hurtig og nem Snare hovedet ændringer

Tama STARPHONIC 14'' x 6'' PMM146 Snare Tromme, ahorn

detaljer

Tama STARPHONIC PMM146 Snare tromme har et rigt, åbent, sprød lyd der minder om vintage lilletrommer. Maple shell har et udvendigt lag af Satin Mappa Burl give det en attraktivt finish uden at miste nogen af de resonant tone.

Produkt Ref: 37989

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Rillede Hoop

Tama omhyggeligt studeret de evolution hoop og dens indflydelse på en snare's lyd. De kombinerede vintage design og moderne teknologi til at skabe STARPHONIC snareer ny patenteret rillet Hoop.

Forsynet med kant

Den STARPHONIC bærende kanter har en vinkel på 2,5 mm, inde fra den ydre overflade af skallen. Kanten er skåret til en rund krave til at følge den naturlige form af tromme hoved. Dette skaber en bedre pasform mellem tromme hoved og shell, maksimere resonans.

Super følsomme Hej-Carbon bidsk Snare

Dette nye stykke af hardware passer mere tæt til de snare side hoved til større følsomhed og lysere, friskere lyd. Det er blevet redesignet med nye materialer og en skræddersyet plade form og wire coil snoede mønster.

Frihed Lug & Claw krog

En ny hurtig release system tillader dig at løsne spændinger stænger og vippe klo kroge fra den rillede Hoop. Dette gør skiftende Trommeskind, hurtigt og nemt.

"Lineær-Drive" si

STARPHONIC si anvender en "Liner-Drive"-system, som giver større control af håndtaget justering arm og SIS installation bevægelse. Selv om du flytter armen hurtigt vil du ikke høre den sædvanlige slag af ledningerne rammer bunden hoved. Si bevægelse er designet til at arbejde i en sande lineære bevægelse svarende til forslaget fundet på "runde tandhjul" tromme pedaler. De fleste sier er ikke udformet som dette og har tendens til at fremskynde lige før den snare ledninger forbinder med den snare side hoved. Også, ved at vippe vinkel butt plade 30 grader, dette design holder de snare wire snore eller tape mere fast og reducerer unødvendigt pres på si og shell.

Ikke løsne gummipakning

STARPHONIC'S claw kroge funktion en gummi blokere inde for at forhindre spænding bolte fra løsne under afspilning. Når spændingen bolten spændes, klo krogen er trykket mod gummi klodsen inde klo krog og tilføjer pres til spændingen stangen inde.

Aftagelig Butt plade

Aftagelig si Butt tillader dig at ændre din snare side hoved, men holder det snare wire spænding i sin oprindelige tilstand. Bare løsne skruerne og fjern butt plade med fængende lilletrommer stadig på. Når du vedhæfte butt pladen, den snare wire spænding vil blive gendannet til sin oprindelige position og kalibrering. Grooved Snare Side Hoop har en åben ramme for enklere drift.

Ratchet stil bidsk spænding Adjuster

At forhindre bidsk lilletrommer fra løsne Tama indarbejdet en skralde system på den si spænding justeringsmekanisme. Meget som en justering værktøj med fine gear, det opnår højtryk fastholdelse, selv med extreme indstillinger. Enkelt klik justeringer tilbyder en lodret pull af 0.083mm wire bevægelse, som tillader dig at opnå ultra følsomme mikro-justeringer.

About Tama

Med op til 40 år industri-tromle, Tama har udviklet et unikt mærke, der prioriterer både store tonale kvalitet og enestående æstetik. Med en eklektisk liste af kunstnere på deres tjenesteliste, Tama har konsekvent leveret kvalitets percussion til en lang række musikere gennem årene. Denne omfattende liste inkluderer holder af dyr som ledere trommeslager Matt Garstka, miltbrands Charlie Benante, ZZ Top's Frank Beard og Kendrick Lamar Rico Nichols. Tama trommer fremhæve hver enkelt specifik nuanceret stil af at spille og give spilleren uden sammenligning tone og alsidighed.

Specifikationer

 • Shell: 14" x 6" 6 mm/6ply ahorn + ydre 1ply oversigt burl
 • Farve: Satin Mappa Burl (STM)
 • Lug: Frihed Lug
 • Hoop: Rillede Hoop (10lug)
 • Si/Butt: "Lineær-Drive" si/aftagelig Butt
 • Snare Wire: MS20RL14C Super følsom Hej-Carbon Snare Wire