Tama MCA63EN bækken vedhæftet fil

378 kr. (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Varen kan bestilles

Det er muligt at bestille denne vare da vi i øjeblikket ikke har varen på lager.

Når du afgiver din ordre så vil vi bestille varen fra vores leverandør hurtigst muligt. Vi vil sende produktet til dig ligeså snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig vide. Ellers vil vi give besked enten via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscenter.

Anslået levering til dig: 22 December 2016

Tilføj til kurv

1 års garanti og 30 dages pengene tilbage garanti er inkluderet

1 års garanti og 30 dages pengene tilbage garanti er inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Produkt Ref: 38148

  • Tama MCA63EN bækken vedhæftet fil.
  • MC66 Universalklemme MCB30EN Boom Arm.
  • værker med rør fra 19.1 mm til 28,6 mm Diameter.
  • Quick-sæt Tilter bækken Mate.
  • FastClforstærker er let nedsat System

Tama MCA63EN bækken vedhæftet fil

detaljer

Tama MCA63EN kombinerer MC66 Universalklemme og MCB30EN til at fastgøre bækkener og tilbehør til stativ med rør fra 19.1mm til 28,6 mm i diameter. Det er nemt at sætte op og tillader dig at justere bækken til næsten enhver vinkel.Produkt Ref: 38148

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Funktionerne MCA63EN, FastClforstærker nem opsætning af systemet, hvilket gør sat op meget hurtigere. Skal du blot åbne FastClforstærker som en clothespeg, lukke den omkring standen og stram derefter T-bolt, mens FastClforstærker holder klemmen på plads.

Quick-sæt Tilter lader dig indstille bækken til næsten enhver vinkel og holder sin position ved hjælp af friktionen i seks metal disk plader i stedet for traditionelle redskaber. Quick-sæt bækken Mate gør montering og fjerne bækkener nemt ved blot at trykke på de to knapper på siderne af enheden. Fine justeringer af bækken swing kan gøres ved at dreje enheden.

Funktioner og specifikationer:

  • MC66 Universalklemme og MCB30EN Boom Arm
  • Arbejder med rør fra 19.1mm til 28,6 mm Diameter
  • Quick-sæt Tilter
  • Quick-sæt bækken Mate
  • FastClforstærker er let nedsat System