Tama HB5W Superstar 5 stykke tromme Hardware Pack

2.369 kr. (herunder moms @ 25%)

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelitg for køb

  • Tama HB5W Hardware Pack.
  • HS60W Snare sta.
  • HC63W (BOM) HC72WN (lige) bækken stande.
  • HH205 Hi-Hat stativ.
  • HP200P enkelt Kick tromme Pedal

Tama HB5W Superstar 5 stykke tromme Hardware Pack

Detaljer

Hvis du leder efter et komplet sæt af hardware til at gå med din nye shell sæt, ikke lede længere end Tama HC5W hardware pack. Med en snare stativ lige og boom bækken stativ, hi-hat stativ og kick drum pedal, dette har stort set alt, hvad du har brug for at komme i gang med dine trommer.Produkt Ref: 37983

Se fuld beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se fuld beskrivelse

Tribunerne er alle robuste og holdbare, med dobbelt-afstivet ben. Både bækken stativ og snare stå funktion Tama Quick-sæt Tilter, som bruger friktion af seks metal disk plader til at holde sin position i stedet for traditionelle redskaber. Dette giver langt større fleksibilitet, så du kan justere det til næsten enhver vinkel ønskes.

HS60W snare stå tilbyder fremragende resonans med undslippe kløer gummi puder til at lade lilletromme 'float' på armene, og ulige fordelt kurv våben til at fjerne enhver kontakt mellem armene og snare si eller butt, uanset antallet af kabelsko. Kurven roterer også uafhængigt af standen, så du kan placere sien men du har brug for det.

Bækken stativ begge indslag Tama lydløse Design, der holder stativen fra svajende og raslende og sikrer, at alle vil du høre bækkenerne. Bækken bunde er Vendbar, hvilket betyder, at hvis en del af nylon ærme slidt du kan blot slå det op og ned og fortsætte med at bruge det. HC63W boom bækken stilling kan også konverteres til en lige stå, med boom arm gemt pænt i det øverste rør, hvilket giver dig større fleksibilitet i din opsætning.

HH205 hi-hat stand tilbyder fem-vejs spænding regulering med let synlige indstillinger, en ikke-løsne spændingen stangen og evnen til at rotere fodpedal rundt stativ base, så du kan få mest ud af din gulvplads.

HP200P enkelt kick drum pedal funktioner Tama power glider cam, som har en offset form for en glat, let føler uden at ofre power eller hastighed. Fjederspændingen kan indstilles, og specielt formet sadel er designet til at forhindre, at fjeder enhed løsne når du har indstillet det.

Funktioner og specifikationer:

Pack indeholder:

  • HS60W Snare stå
  • HC63W Boom bækken stå
  • HC72WN lige bækken stå
  • HH205 Hi-Hat stativ
  • HP200P enkelt Kick tromme Pedal