Tama CB90R Iron Cobra tæppebanker, gummi

106 kr. NORMAL PRIS 137 kr. (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Vare er på ordre hos vores leverandør

Denne vare er blevet bestilt fra vores leverandør og vi afventer i øjeblikket levering.

Vi vil sende dette produkt til dig, så snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig vide. Ellers vil vi give besked via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscentret.

Anslået levering til dig: 15 December 2016

Tilføj til kurv

1 års garanti og 30 dages pengene tilbage garanti er inkluderet

1 års garanti og 30 dages pengene tilbage garanti er inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Produkt Ref: 69093

  • Leverer en ren lyd med masser af Attack.
  • Justerbar stortromme tæppebanker.
  • High-Tech boliger materiale.
  • Tilbyder Punchy lavere ende.
  • Gummi tæppebanker hoved

Tama CB90R Iron Cobra tæppebanker, gummi

detaljer
Tama CB90R Iron Cobra tæppebanker er en højtydende justerbar stortromme tæppebanker ligner en gummi hoved og et letvægts design. Tama er kendt for deres høje kvalitet tromme dele, og Iron Cobra er ingen undtagelse. Med high-tech boliger materiale, resulterer denne letvægts tæppebanker i en skarp, ren lyd med stærke angreb, der kan skære igennem mixet.

Produkt Ref: 69093

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Professionel kvalitet konstruktion

Tama er kendt for premium kvalitet tromme komponenter og professionelt design, der er holdbart nok til at overleve kraftig brug. Iron Cobra tæppebanker bruger den bedste Tama har at tilbyde, med en high-tech holdbare boliger materiale for at give tæppebanker tilføjet styrke for langvarig og tunge brug samtidig holde det let. Tæppebanker kan også justeres for ekstra alsidighed, så du kan eksperimentere med forskellige indstillinger og lyde.

Gummi tæppebanker

Med en udvidet tæppebanker hovedet der & rsquo; s tippet med gummi, Iron Cobra leverer en sagte søde lyd, der har masser af angreb for at levere en tone med fremragende subtil resonans, der kan punch gennem blandingen. Gummi tæppebanker & rsquo; s store størrelse giver det med saftig mængder af volumen og hjælper med at skærpe angreb til at bringe de lavere ende frekvenser af tromme til at give det ekstra hamre og masser af udtryk.