Snareweight #4 Snare dæmpning System, krom

 • Video 1
305 kr. NORMAL PRIS 426 kr. (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Varen kan bestilles

Det er muligt at bestille denne vare da vi i øjeblikket ikke har varen på lager.

Når du afgiver din ordre så vil vi bestille varen fra vores leverandør hurtigst muligt. Vi vil sende produktet til dig ligeså snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig vide. Ellers vil vi give besked enten via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscenter.

Anslået levering til dig: 11 November 2016

Tilføj til kurv

1 års garanti og 30 dages pengene tilbage garanti er inkluderet

1 års garanti og 30 dages pengene tilbage garanti er inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Produkt Ref: 68865

 • 2-3 db af komprimering for Snare tromle.
 • Jævnt glatter lavere midten af ringende frekvenser.
 • Lægger via neodym Magnet.
 • Udskiftelige læder Indsæt

Snareweight #4 Snare dæmpning System, krom

detaljer
Snareweight #4 Snare dæmpning System er en simpel enhed fra en 3/4 lb luns af chrome, som hjælper med at jævnt glatte ud de lavere midten af ringende frekvenser af din snare. Det har en neodymium magnet for at vedhæfte det til tromme hoved samt holde udskiftelige læder dæmper på plads. Snareweight har designet den bedste og nemmeste måde at dæmpe lilletromme, hvilket giver dig frihed til at forme din lyd den måde du ønsker.

Produkt Ref: 68865

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Forkromet organ stykke

Bygget fra en solid 3/4 luns af chrome til at oprette det indre organ stykke, der huser udskiftelige Indsæt og magnet, tilføjer Snarewieght #4 masse til lederen af tromme for at hjælpe glat ud de lavere midten af ringende frekvenser mere jævnt samtidig bevare tonen i skallen. Tilsluttes trommes rand af magneten, eller det kan bruges sammen med Pro låsen til at tilføje ekstra sikkerhed samt sikre at tromme fælge, der ikke er magnetisk.

Udskiftelige læder Indsæt

Snareweight #4 har et udskifteligt indstik, der er konstrueret ved hjælp af et stykke ægte læder knyttet til en magnet for at slutte den til den Snareweight krop. Læderet bidrager til at dæmpe lyden af tromme, komprimere sin lyd af 2-3 db, som hjælper med at opnå optimal optagelse niveauer uden brug af outboard gear, når du blander. Det giver også mulighed for at slippe uønskede frekvenser ved at vælge Indsæt, der svarer til tromme hoved.

Neodym-Magnet

Snareweight #4 indeholder en stærk magnet, der gør det muligt at knytte sig til tromme samt holde indsatsen på plads. Med sit design først lavet i 2011, har specifikke foretaget forbedringer magneten og sit bur, såsom forsænkede skruer der nu anker magneten og hæve messing læben for at forhindre magnet fra chipping, samt en absorber ovenfor magnet til at forhindre enhver variationsprocent.

Funktioner

 • Aftagelig masse, der opsuger Ring mens holde den høje ende
 • Udskiftelige læder aktionsgrænse
 • Vægtet og afbalanceret til den perfekte kontakt med Snare hoved

Specifikationer

Dimensioner

 • Bredde: 1,87"
 • Længde: 2,44"
 • Dybde: 0,66"

Indhold

 • Forkromet organ stykke
 • Standard læder Indsæt
 • Sag

Forsigtig: - Magnet er ekstremt stærk-holde det væk fra kreditkort, hovedtelefoner m.m. eller andre enheder, der er berørt af magnetisme.