Sabian AAX præstation sat 14'' Hi-hatte, 16'' Crash, 20'' Ride

5.453 kr. NORMALPRIS 7.969 kr. (herunder moms @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeveringsoplysninger

Varen bestilles

Denne vare er tilgængelig til orden, og vi i øjeblikket har ikke varen på lager.

Når du afgiver din ordre, vil vi anmode varen fra vores leverandør hurtigst muligt. Vi vil sende dette produkt til dig, så snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over, når vi vil være i stand til at levere produktet til dig, baseret på vores leverandør normal levering tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare, vil vi lade dig vide ellers, vi vil rådgive af e-mail eller SMS, når varen er afsendt fra vores omdelingscentret.

Anslået levering til dig: 12 August 2016

Tilføj til kurv

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Valgfri: 3 års garanti: 818 kr.
(Omfatter 90 dages tilbagebetalingsgaranti)

3 ÅRS UDVIDET GARANTI ORDNING

Produktets pris inkluderer en et års garanti og 30 dages penge tilbage garanti.

Dog Gear4music udvidet garanti ordning giver en forbedret service, og er designet til at tilbyde et højere beskyttelsesniveau end mange 'gratis' garantier, der tilbydes af nogle forhandlere og producenter.

Højdepunkterne i denne udvidede garantiservice er:

 • Garantien udvides til 3 år fra leveringsdatoen
 • Vores penge tilbage garanti er udvidet fra 30 dage til 90 dage (vilkår gælder efter 30 dage)
 • Samling og levering omkostninger er inkluderet i de første to år
 • Kræve 50% cash back på udgifterne til politikken efter 3 år, hvis det ikke er blevet brugt!
 • Garanti er omsættelig, hvis varen er videresalg
 • Lån eller udskiftning udstyr vil blive leveret, hvis produktet ikke repareres inden 30 dage
 • Hvis en vare ikke kan repareres, vil en lignende alternative produkt eller kontant rabat (som defineret i denne politik) blive tilbudt
 • Politikken kan annulleres inden for 30 dage, og til enhver tid efter, at en pro rata-rabat

Bemærk venligst at dette udvidet garanti er i øjeblikket kun tilgængelig på produkter, der sælges inden for EU og EØS, og er underlagt de vilkår og betingelser som beskrevet på den udvidede garanti omhandlede attest.

Denne udvidede garanti er ud over de standard Gear4music og producent garanti politik, og Gear4music vilkår og betingelser for handel. Ingen erklæring eller betingelse for salget indeholdt i disse betingelser påvirker eller begrænser dine lovbestemte rettigheder, som defineret under Consumer Protection (Distance Selling) Regulations 2000.

Produkt Ref: 5936

 • Sabian AAX praestation bækken sæt.
 • 14 Tommer fase Hi Hats.
 • 16 Tommer fase Crash bækken.
 • 20 Tommer fase Ride bækken.
 • Sonically matchede i Sabian hvaelving

Sabian AAX præstation sat 14'' Hi-hatte, 16'' Crash, 20'' Ride

Detaljer

Den første moderne B20 bækken designkoncept dynamiske Focus leverer total kontrol ved at fjerne volume tærskel og fordrejning. Lyse angrebet, den flimrende sustain og AAX evne til at udføre med excellence på alle diskenheder kan din spiller skinne.

"AAX ankomst ændrede alt. Dens så effektivt, så effektiv, så moderne ". Daniel Adair

Produkt Ref: 5936

Se fuld beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se fuld beskrivelse

Matchede for optimal ydelse compatilbility af specialister i SABIAN hvælving, lade 'Sonically matchede' sæt dig spille en stor klingende sæt af bækkener... lige ud af boksen.

Trykke den. Thrash den. Med sin dynamiske Focus design levere samlede respons nøjagtighed på hver volumen, lader kun AAX dig arbejde alle dynamiske niveauer fra lav lydstyrke til høj, med total kontrol. I studiet eller på scenen, i hver stil af musik, leverer kun AAX sådanne konsekvent lyse, sprøde, klare og opskæring svar. AAX er den ultimative moderne Bright lyde

AAX Core modeller liste gør det lettere for dig at finde de bedste bækkener for din lyd, stil og budget. Blandt de innovative modeller i denne er serie X-Plosion Crash med sin hurtige og fulde svar, og fyndig X-Treme kinesiske. Ved at kombinere en Studio Crash med en lidt tungere fase crashe er en fantastisk måde at øge det dynamiske område af dit sæt-up.p.

Dynamisk fokus

Den første moderne B20 bækken designkoncept 'Dynamisk fokus' leverer total kontrol ved at fjerne mængdemæssig tærskel og forvrængning. Den lyse angreb, den flimrende sustain og AAX evne til at optræde med ekspertise på alle diskenheder lader din afspilning skinne.

AAX præstation sæt består af:

 • 14" fase hatte

 • 16" stage crash

 • 20" fase ride

AAX leverer ren, lyse flimrende toner. Som rustfrit stål er AAX cool, moderne og yderst effektiv. Med sine strømlinede design og lyd-shaping autofokus respons funktion er AAX den ultimative gennembrud i moderne bækken gør. Tryk med fingeren eller thrash med en pind, Auto-fokus respons maksimerer følsomhed, udligner høj & lav pitch niveauer og renser lyde ved at frafiltrere modstridende overtoner. AAX lyde er ren og præcis. Ideel i studiet, ideel på scenen. AAX leverer frihed til at lyde godt i musik.

"Headstocksten af AAX ændrede alt. Dens så effektiv, så effektiv, så moderne ". Daniel Adair

"AAX er et hemmeligt våben. Trykke på det eller smække det, det leverer altid. Jeg blande AAX og APX. Nu det er en ond combo!" Ray Luzier