SJC Trommes Tour 22'' 3 stykke Shell Pack, brugerdefinerede lilla plet

 • Video 1
 • Video 2
 • Video 3
 • Video 4
 • Video 5
16.921 kr. (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Varen kan bestilles

Det er muligt at bestille denne vare da vi i øjeblikket ikke har varen på lager.

Når du afgiver din ordre så vil vi bestille varen fra vores leverandør hurtigst muligt. Vi vil sende produktet til dig ligeså snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig vide. Ellers vil vi give besked enten via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscenter.

Anslået levering til dig: 9 Februar 2017
GRATIS Levering.

Tilføj til kurv

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Valgfri: 3 års garanti: 889 kr.
(Omfatter 60 dages tilbagebetalingsgaranti)

3 ÅRS UDVIDET GARANTI ORDNING

Produktets pris inkluderer en et års garanti og 30 dages penge tilbage garanti.

Dog Gear4music udvidet garanti ordning giver en forbedret service, og er designet til at tilbyde et højere beskyttelsesniveau end mange 'gratis' garantier, der tilbydes af nogle forhandlere og producenter.

Højdepunkterne i denne udvidede garantiservice er:

 • Garantien udvides til 3 år fra leveringsdatoen
 • Vores penge tilbage garanti er udvidet fra 30 dage til 60 dage (vilkår gælder efter 30 dage)
 • Samling og levering omkostninger er inkluderet i de første to år
 • Kræve 50% cash back på udgifterne til politikken efter 3 år, hvis det ikke er blevet brugt!
 • Garanti er omsættelig, hvis varen er videresalg
 • Lån eller udskiftning udstyr vil blive leveret, hvis produktet ikke repareres inden 30 dage
 • Hvis en vare ikke kan repareres, vil en lignende alternative produkt eller kontant rabat (som defineret i denne politik) blive tilbudt
 • Politikken kan annulleres inden for 30 dage, og til enhver tid efter, at en pro rata-rabat

Bemærk venligst at dette udvidet garanti er i øjeblikket kun tilgængelig på produkter, der sælges inden for EU og EØS, og er underlagt de vilkår og betingelser som beskrevet på den udvidede garanti omhandlede attest.

Denne udvidede garanti er ud over de standard Gear4music og producent garanti politik, og Gear4music vilkår og betingelser for handel. Ingen erklæring eller betingelse for salget indeholdt i disse betingelser påvirker eller begrænser dine lovbestemte rettigheder, som defineret under Consumer Protection (Distance Selling) Regulations 2000.

Produkt Ref: 72141

 • Unikke brugerdefinerede lilla plet Finish.
 • Hovedt håndlavet i Massachusetts, USA.
 • Amerikansk ahorn Shell Pack med kraftig lyd.
 • SJC 45 graders bærer kant giver mulighed for øget støtte og angribe.
 • SJC skjold forbindelsesstykker tilbud bedre Tuning stabilitet og indstillingsmuligheder

SJC Trommes Tour 22'' 3 stykke Shell Pack, brugerdefinerede lilla plet

detaljer

Denne SJC brugerdefinerede trommer Tour Shell Pack indeholder en unik brugerdefinerede lilla plet med fantastisk messing hardware. SJC Tour sæt er designet til at tilbyde den kræsne trommeslager et tonalt rig, kraftig og alsidig sæt af tromler. 100 procent amerikansk ahorn skaller producere selv diskant og mellemtone med glat lave frekvenser. SJC Tour trommer er udformet med stolthed i Massachusetts USA, bruger de samme teknikker, som SJC gælder for deres elskede brugerdefinerede trommesæt. SJC 45 graders hånd skære bærende kant er designet til at forbedre shell resonans og tuning stabilitet. Den slanke sorte plet finish sikrer, at Tour serie trommer ser perfekt på noget tidspunkt, i noget band, enhver genre. Kendt verden over som den mest spændende tromme producent i dag, stadig SJC Custom trommer skubbe grænser og levere ekspertise til selv de mest krævende trommeslagere.Bemærk: Når du køber en SJC trommesæt fra Gear4music du vil gøre store besparelser mod omkostningerne ved direkte forsendelse fra USA og EU told importafgifter. For yderligere oplysninger venligst kontakt os

Produkt Ref: 72141

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Kit

Den SJC Trommes Tour serie 22'' 3 stykke Shell Pack, lilla plet, messing HW er oprettet med en omfattende alsidighed og kraftige tone, der giver rige angreb og dyb resonans, hvilket gør for en formidabel lyd. Selvom tilpasses et stort udvalg af forskellige genrer, er SJC Tour-serien Kit perfekt egnet til rock, punk og hardcore trommeslager.

Hardware

Hånd snit SJC 45 graders bærende kanter sikrer, at skaller genlyd og konsekvent bo i tune samtidig producerer mere sustain med en ekstra lysstyrke og sustain. 2,3 mm tredobbelt flangebøsninger stål hoops fremme åben og sustain længe til en kraftig og kommanderende tom tone. Træ stortromme hoops tilskynde til en øget fokus og forkortet angreb, der bidrager til en kraftig lave ende bump.

SJC skjold Lugs tilbyde optimal tuning stabilitet og indstillingsmuligheder. Designet med studiet for at optage i tankerne, er de fremstillet uden kilder for at reducere uønskede volumen indblanding. SJC mærkevarer beslag til gulv toms og hængende mounts har været dimensioneret for 10,5 mm stænger og lavere profil at reducere masse tilføjet til trommer.

Fremstilling

Hver tromme er individuelt afstemt og spillede for at sikre, at de er klar til at blive spillet ved ankomsten, hvilket betyder at SJCS forbløffende tone er umiddelbar råder spillere. Den karakteristiske SJC badge ligger på spark hvid unported resonant hoved, stolt maerkning sæt som en gennemtænkt og høj kvalitet fremstillingsvirksomhed. Med en fantastisk lyd kommer også en stor æstetisk. Den slanke brugerdefinerede lilla farvede finish på Maple giver sættet et vintage udseende samtidig bevare sin karakteristisk varm og glat tone. 100 amerikansk ahorn skaller producere selv diskant og mellemtone med glat lave frekvenser. Den stilfulde brugerdefinerede lilla finish sikrer, at Tour serie trommer ser perfekt på noget tidspunkt, i noget band, enhver genre.

Om SJC trommer

Med ydmyge start i Mike og Scott Ciprari's (SJC) bedstemors kælder, SJC har siden udviklet sig til en af verdens førende tromme producenter og leverandører.

I begyndelsen brødrene var fast besluttet på at pioneer lyden af en generation, forsøger utrætteligt at forbedre sig selv og deres trommesæt, indtil de havde nået en tilstand af perfektion. Da brødrene færdigheder skred frem, og de fik bedre på bygningen, regnede de det en god idé at få nogle af deres venner til at spille deres sæts og begynde at sprede gulv. Bands som A Wilhelm Scream og Strike Anywhere var nogle af de få påtegninger fra brødrene. SJCS vendepunkt kom, da den musikalske sensation ' Panic! På diskoteket ' spillede MTV music awards i 2006. Dette afgørende øjeblik aktiveret mærke at forgrene sig og støtter et stort udvalg af større og mere forskelligartet bands som Hawthorne højder, Aiden og Cobra Starship. Udvide deres allerede imponerende kunstner tjenesteliste, SJC begyndte at nå hidtil usete højder og formået at flytte fra deres bedstemødre kælder og til et lagersted, aktivering SJC at indføre et lille antal nye dedikerede personale.

Omfavne spillet af innovation, SJC har konsekvent lavet trommer, der producerer høj kvalitet tone og en særskilt karakter, ofte til den nøjagtige specifikation af højtprofilerede kunstnere. I de sidste to år har SJC underskrevet trommeslagere Branden Steineckert (Rancid), Cyrus Bolooki (ny fundet herlighed), Zach Lind (Jimmy Eat World) og Tre Cool (Green Day). Med alle disse verdenskendte kunstnere tidligere er godkendt af store internationale virksomheder, er det meget sigende af SJC for deres ønske om at skifte til en custom selskab.

Altid på forkant med innovation, har SJC altid fokuseret på at gøre trommeslager omdrejningspunktet for enhver præstation. Med en næsten endeløs række af brugerdefinerede indstillinger prioriterer SJC trommeslagers specifikke krav samtidig aldrig gå på kompromis med deres klassiske og unikke lyd. Med en stadigt voksende liste af store navne på deres tjenesteliste, har SJC været en konsekvent valg for mange kendte trommeslagere verden over, understreger deres engagement i kvalitet og lyd.

Anmeldelser

"Jeg har spillet bogstaveligt talt hvert mærke af OS trommer derude, og jeg har endelig fundet mit hjem. Jeg har ledt fra trommer som disse hele mit liv. Ægte amerikansk hot rod brugerdefinerede sæts. Fra udseendet og lyden til den service og opmærksomhed, det er godt at nu være en del af familien SJC. " Albummet Cool - Green Day

"Jeg har ingen anelse om hvordan jeg kun lige begyndt at spille disse trommer, de lyder utroligt! Ikke sikker hvad rock jeg lever under. Jeg kan ikke udtrykke, hvor stolt jeg skal nu være en del af SJC og komme til at spille disse fantastiske trommer hver aften." Dave Pernille

"Mig at være reel og ærlig: Jeg er så stolt over at spille SJC trommer. De har behandlet mig så godt siden jeg begyndte at spille dem 5 år siden. Tak!" Rian Dawson-All Time Low

"12" rack tom viser sig at være lige så fleksible som dens større modstykke, sidder lige ned til reel tub-thumping område, så synger væk smukt i højere registre." "Tour-serien punkter alle de rigtige kasser, tilbyder en meget brugbar sæt på tværs af et bredt udsnit af genrer." Rhythm Magazine

"Det kommer så lidt overraskelse at Tour-serien opfylder høje standarder alle runde, i betragtning af det eksisterende niveau af SJCS byggekvalitet." "Som vi kan forvente med ahorn skaller, trommer er varm og resonant. Fra boksen åbnes, 8-lags stortromme er punchy og producerer en solid hamre, selv ved lavere dynamisk niveau." MusicRadar

Funktioner

 • 100 procent amerikansk ahorn skaller
 • SJC skjold kabelsko
 • SJC 45 graders bærende kanter
 • SJC mærkede beslag
 • Brugerdefinerede lilla Satin pletten Finish
 • Messing Hardware
 • 6-lags ahorn Toms, 8-lags ahorn stortromme
 • 2,3 mm Metal Tom bøjlerne

Konfiguration

 • Kick: 8 lags 22"x 18"
 • Rack Tom: 6 lags 12" x 8"
 • Gulv Tom: 6 lags 16" x 16"