Ruach Deluxe Cajon Gig Bag

417 kr. NORMAL PRIS 510 kr. (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Varen kan bestilles

Det er muligt at bestille denne vare da vi i øjeblikket ikke har varen på lager.

Når du afgiver din ordre så vil vi bestille varen fra vores leverandør hurtigst muligt. Vi vil sende produktet til dig ligeså snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig vide. Ellers vil vi give besked enten via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscenter.

Anslået levering til dig: 22 December 2016

Tilføj til kurv

1 års garanti og 30 dages pengene tilbage garanti er inkluderet

1 års garanti og 30 dages pengene tilbage garanti er inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Produkt Ref: 62801

 • Plads til Ruach MK1, MK2, LIVE A og LIVE B Cajons.
 • Slidstærk og robust Nylon konstruktion.
 • Funktioner 6 mm stål forstærket polstring.
 • Inkluderer skulderstropper og bære håndtag.
 • Grå Tweed Finish og broderet Ruach Logo

Ruach Deluxe Cajon Gig Bag

detaljer

Den Ruach Deluxe Cajon Gig Bag har en nylon konstruktion med 6 mm stål forstærket polstring, der leverer overlegen beskyttelse for din Cajon. Denne koncert taske er udstyret med skulderstropper og carrier håndtag for fleksibilitet og nem transport. Posen er komplet med en stilfuld broderet Ruach logo, lynlåslomme, grå tweed finish og plads til både MK1 og MK2 Cajons samt LIVE B og LIVE A modellerne (med håndtag fjernet).

Produkt Ref: 62801

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Om Ruach musik

Ruach er et musikalsk selskab baseret i Nordirland, med formålet at give musikere over hele verden med de instrumenter, de elsker. Virksomheden begyndte ved at producere cajons, men hurtigt mærke hul i markedet, udnytter lejligheden til at springe ind i produktionen af pedal boards, pedaler, og meget mere. Ved hjælp af intet andet end de fineste materialer, Ruach håndværk alle deres produkter i hånden, tilbyder overlegen opbygge kvalitet og præstation, mens at give dig den viden, at ikke to produkter er stadig de samme.

Ruach er altid udvikle deres design og produktion teknikker, mens efter den & ldquo; Ruach ånde & rdquo; initiativ, som fokuserer på at minimere virksomheder carbon footprint. Selvom det er en lille virksomhed, Ruach vokser hurtigt og begyndt at distribuere flere og flere af deres høj-kvalitets instrumenter rundt omkring i verden. Samtidig fremstiller deres instrumenter, Ruach prioritere deres kunder, lytte til dem og markedet og de globale musik samfund som helhed.

Funktioner

 • 6 mm, stål forstærket polstring
 • Grå tweed finish
 • Broderet " Ruach" logo
 • Skulderrem
 • Carrier håndtag
 • YKK lynlås
 • Passer til Ruach MK1/MK2 (også LIVE B/LIVE A med håndtag fjernet)