Remo Renaissance emperor Trommeskind 14 "

210 kr. NORMAL PRIS 270 kr. (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Vare er på ordre hos vores leverandør

Denne vare er blevet bestilt fra vores leverandør og vi afventer i øjeblikket levering.

Vi vil sende dette produkt til dig, så snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig vide. Ellers vil vi give besked via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscentret.

Anslået levering til dig: 19 December 2016

Tilføj til kurv

1 års garanti og 30 dages pengene tilbage garanti er inkluderet

1 års garanti og 30 dages pengene tilbage garanti er inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Produkt Ref: 5763

Remo Renaissance emperor Trommeskind 14 "

detaljer

En varme, følsomhed og artikulation minder om calfskin alle karakterisere RENÆSSANCE hoveder.

Produkt Ref: 5763

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Disse regeringschefer har en meget varm og tonale lyd thats store for melodiske udtryk og frembyder en bredere, mere afbalanceret lyd spektrum for tympani, lilletrommer, toms og bas trommer i enhver trommer ansøgning. RENÆSSANCE er den nye verdensomspændende branchestandard for tympani trommer i levende eller studio situationer. RENÆSSANCEN bruger senest i tekstureret film teknologi til at oprette en tekstureret overflade at s fremragende til trommestikker, pensler og køller. Denne ekstraordinære materiale er foretaget i en todelt proces, først behandle film overfladen med en ultratynde belægning og derefter helbrede det i et særligt miljø.

Vægt: emperor

Størrelse: 14''