Remo 8, 10 og 12 tommer Rototom sæt med stativ

4.223 kr. NORMAL PRIS 4.693 kr. (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Produktet er tilgængeligt for ordre fra vores leverandør

Denne vare er tilgængelig for ordre fra vores leverandør.

Når du lægger din ordre ind så vil vi anmode om produktet fra vores leverandør så hurtigt som muligt. Vi vil sende dette produkt til dig ligeså snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over at det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig det vide. Vi giver besked enten via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscenter.

Anslået levering til dig: 1 December 2016
GRATIS Levering.

Tilføj til kurv

1 års garanti og 30 dages pengene tilbage garanti er inkluderet

1 års garanti og 30 dages pengene tilbage garanti er inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Produkt Ref: 44187

  • Remo monteret Rototom sæt.
  • 8, 10 og 12 tommer trommer.
  • Rapid-Tuning System.
  • Klart Pinstripe Trommeskind.
  • Alsidige med særprægede Tone

Remo 8, 10 og 12 tommer Rototom sæt med stativ

detaljer

Denne Remo 3 stykke rototom sæt består af tre forskellige størrelse trommer, der kan roteres for at ændre banen! Den hurtige-tuning system giver mulighed for øjeblikkelig tuning i en vifte af mere end en oktav. Den unikke trommesæt inkluderer en stander og montering bar, giver dig nem opsætning, så du er klar til at spille! Deres alsidighed har ført til den udbredte brug af Rototoms i lydstudier, soundtracks, slagtøj ensembler og symfonisk musik.

Produkt Ref: 44187

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Rototoms producerer fremragende Latin percussion lyde sammen med klang af pauker, men med en karakteristisk tone. Rototoms har ikke en traditionel tromme shell. I stedet, drumhead og counterhoop er monteret på en aluminiumsramme (talte), hvorigennem spænding stænger er fastgjort til en nederste ramme, som er monteret på en gevind center bolt. Roterende rammen hæver eller sænker spændinger, således at hæve eller sænke tonehøjden af tromme.

Funktioner og specifikationer

  • Model: SKADESTUEN-0802-06
  • Tromme størrelser: 8 ", 10" og 12 "
  • Står: Højderegulerbart