ProMark Jumbo stavtaske

374 kr. (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Varen kan bestilles

Det er muligt at bestille denne vare da vi i øjeblikket ikke har varen på lager.

Når du afgiver din ordre så vil vi bestille varen fra vores leverandør hurtigst muligt. Vi vil sende produktet til dig ligeså snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig vide. Ellers vil vi give besked enten via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscenter.

Anslået levering til dig: 23 December 2016

Tilføj til kurv

1 års garanti og 30 dages pengene tilbage garanti er inkluderet

1 års garanti og 30 dages pengene tilbage garanti er inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Produkt Ref: 35758

  • Jumbo Stick opbevaringspose.
  • Klip til gulv Tom spænding stænger.
  • Bekvem Indvendig lomme.
  • Holder en række trommestikker og køller.

ProMark Jumbo stavtaske

detaljer

ProMark jumbo pind taske kan prale af en robust nylon konstruktion med en luksuriøs fleece foring med clips, der kan knytte til spænding stænger af enhver gulv tom. Det rummer en række trommestikker og køller til hurtig, glat ændringer.< p="">

Produkt Ref: 35758

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

JSB5 er den perfekte stavtaske til trommeslager til at tage til deres koncerter. Det har en indvendig lomme, der er ideel til opbevaring af tromme nøgler, filt og bækken tilbehør. ProMark tilbyder et stort udvalg af tilbehør til at passe kravene af enhver trommeslager.

ProMark, en del af familien DAddario har førende måde for producenterne at trommestikker, slagtøj køller og tilbehør for over et halvt århundrede. Blandt companys klienterne kan man finde store navne fra verdener af både populære og Klassiske musik; Jonathan Haas, bækkenspiller for den amerikanske Symfoniorkester, Dom Howard, trommeslager for rockgruppe Muse, og Neal Peart, den legendariske trommeslager i Rush, at nævne nogle få. ProMark er baseret i Houston, Texas, alle produkter er produceret i USA til strenge kvalitetskontrol betingelser.

Funktioner og specifikationer:

  • Nylon konstruktion.
  • Fleece foring.
  • Indvendig lomme til mindre tromme tilbehør.
  • Holder en række trommestikker og køller.
  • Clips til gulv Tom spænding stænger.

Venligst Bemærk: trommestikker medfølger ikke