ProMark Ensemble serie ES3R Medium køller

294 kr. NORMAL PRIS 410 kr. (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Varen kan bestilles

Det er muligt at bestille denne vare da vi i øjeblikket ikke har varen på lager.

Når du afgiver din ordre så vil vi bestille varen fra vores leverandør hurtigst muligt. Vi vil sende produktet til dig ligeså snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig vide. Ellers vil vi give besked enten via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscenter.

Anslået levering til dig: 23 December 2016

Tilføj til kurv

1 års garanti og 30 dages pengene tilbage garanti er inkluderet

1 års garanti og 30 dages pengene tilbage garanti er inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Produkt Ref: 35809

  • Ideel til hele spektret af Marimba.
  • 16.375 tommer laengde.
  • Perfekte valg for slagtoj ensembler

ProMark Ensemble serie ES3R Medium køller

detaljer

ProMark ES serie køller tilbyder en sfærisk gummi kerne omgivet af et tykt lag af latex, der giver en varm og fuld tone på vibrafon og marimba. Rattan håndtag tilbyder den fleksibilitet, der er nødvendige til krævende forestillinger.Produkt Ref: 35809

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

ProMark ES køller indslag en Rattan håndtag, som er holdbar og komfortabel, gør en kølle yderst spilbar. ES køller kan også udnyttes i marcherende forestillinger. ES3R giver især mellemstore artikulation og maksimale tone for god respons i det lavere register.

I de sidste 50 år, har ProMark cementerede sig selv som en af verdens førende producenter af tilbehør, slagtøj. Texas baseret virksomhed har produceret udstyr til nogle af verdens mest berømte trommeslagere, Ringo Starr, Phil Collins og Neal Peart at nævne nogle få.

Funktioner og specifikationer:

  • 16.375 tommer længde Rattan håndtere
  • 1.375 x 1,25 tommer gummi og latex hoved.
  • Giver en fuld, varm tone
  • Fremstillet til høj branchestandarder i USA.

Disclaimer: Tromme ikke inkluderet