ProMark Ensemble serie ES2R Medium bløde køller

294 kr. NORMAL PRIS 410 kr. (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Varen kan bestilles

Det er muligt at bestille denne vare da vi i øjeblikket ikke har varen på lager.

Når du afgiver din ordre så vil vi bestille varen fra vores leverandør hurtigst muligt. Vi vil sende produktet til dig ligeså snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig vide. Ellers vil vi give besked enten via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscenter.

Anslået levering til dig: 23 December 2016

Tilføj til kurv

1 års garanti og 30 dages pengene tilbage garanti er inkluderet

1 års garanti og 30 dages pengene tilbage garanti er inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Produkt Ref: 35810

  • Ideel til den lavere og midterste række Marimba.
  • 16.375 tommer længde.
  • Perfekte valg for slagtøj ensembler.

ProMark Ensemble serie ES2R Medium bløde køller

detaljer

ProMark ES serie køller tilbyder en sfærisk gummi kerne omgivet af et tykt lag af latex, der giver en varm og fuld tone på vibrafon og marimba. Rattan håndtag tilbyder den fleksibilitet, der er nødvendige til krævende forestillinger.Produkt Ref: 35810

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

ProMark ES koller indslag en Rattan handtag, som er holdbar og komfortabel, gor en kolle yderst spilbar. ES koller kan ogsa udnyttes i marcherende forestillinger. ES2R giver navnlig et medium blode artikulation og fuld tone, isaer i lav til midten af registret.

I de sidste 50 ar, har ProMark cementerede sig selv som en af verdens forende producenter af tilbehør, slagtoj. Texas baseret virksomhed har produceret udstyr til nogle af verdens mest beromte trommeslagere, Ringo Starr, Phil Collins og Neal Peart at naevne nogle fa.

Funktioner og specifikationer:

  • 16.375 tommer laengde Rattan handtere
  • 1.5 x 1,25 tommer gummi og latex hoved.
  • Giver en fuld, varme, men alligevel blod tone.
  • Fremstillet til hoj branchestandarder i USA.

Bemaerk venligst: tromme ikke inkluderet