ProMark Deluxe stavtaske

323 kr. (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Varen kan bestilles

Det er muligt at bestille denne vare da vi i øjeblikket ikke har varen på lager.

Når du afgiver din ordre så vil vi bestille varen fra vores leverandør hurtigst muligt. Vi vil sende produktet til dig ligeså snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig vide. Ellers vil vi give besked enten via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscenter.

Anslået levering til dig: 16 December 2016

Tilføj til kurv

1 års garanti og 30 dages pengene tilbage garanti er inkluderet

1 års garanti og 30 dages pengene tilbage garanti er inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Produkt Ref: 35826

  • Nylon organ.
  • Pels foring.
  • Indvendige lommer.
  • Indbyggede hængende klip

ProMark Deluxe stavtaske

detaljer

ProMark Deluxe stavtaske kommer med bult i clips så posen til at blive suspenderet fra gulv tom. Af skind foring er ikke blot stilfuld, men forhindrer skader beskytte dine trommestikker, mens du spiller.Produkt Ref: 35826

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Den indvendige lomme af ProMark deluxe stick tasker er store nok til at holde sticks pensler og piskeris. En Velcro lomme hat kan også findes på indersiden af tasken er perfekt til opbevaring af andre tromme tilbehør såsom nøgler og paler, samt filt og produkter til behandling.

I de sidste 50 år, har ProMark cementerede sig selv som en af verdens førende producenter af tilbehør, slagtøj. Texas baseret virksomhed har produceret udstyr til nogle af verdens? s mest berømte trommeslagere, Ringo Starr, Phil Collins og Neal Peart at nævne nogle få.

Funktioner og specifikationer:

  • ProMark Deluxe stavtaske
  • stor Indvendig lomme
  • Pels foret
  • Lavet af Nylon
  • Velcro lomme perfekt til mindre tromme tilbehør
  • Bygget i klip til ophæng

Bemærk venligst: Trommestikker ikke inkluderet