Perkussion Plus PP092 xylofon, 3,5 oktav

12.126 kr. (herunder moms @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeveringsoplysninger

Varen bestilles

Denne vare er tilgængelig til orden, og vi i øjeblikket har ikke varen på lager.

Når du afgiver din ordre, vil vi anmode varen fra vores leverandør hurtigst muligt. Vi vil sende dette produkt til dig, så snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over, når vi vil være i stand til at levere produktet til dig, baseret på vores leverandør normal levering tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare, vil vi lade dig vide ellers, vi vil rådgive af e-mail eller SMS, når varen er afsendt fra vores omdelingscentret.

Anslået levering til dig: 8 Juni 2016

Tilføj til kurv

1 års garanti og 30 dages pengene-tilbage garanti inkluderet

1 års garanti og 30 dages pengene-tilbage garanti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Produkt Ref: 48643

 • Perkussion Plus xylofon.
 • Professionelle Tuning (A = 440).
 • Hårdttræ Base.
 • Piskeris inkluderet.
 • Fantastisk til skoler og orkestre

Perkussion Plus PP092 xylofon, 3,5 oktav

Detaljer

Denne slagtøj Plus PP092 xylofon er det perfekte instrument for skolen band eller amatør orkester. Med 3,5 oktaver af håndskårne hårdttræ, er instrumentet blevet fremstillet i Storbritannien til at yde den bedst mulige instrument med det mest nøjagtige tuning muligt. Denne xylofon inkluderer piskeris og den PP094 stand er solgt separat

Produkt Ref: 48643

Se fuld beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se fuld beskrivelse

Høj kvalitet britiske fremstilling

Fremstillet i slagtøj Plus er fabrik i Market Harborough denne 3.5 oktav Professional xylofon en fantastisk add-on til den orkestrale rækkevidde. Megen tid og omhu har truffet til at sikre, at dette er en top kvalitet instrument med fejlfri pladser. Bunden af dette instrument er fremstillet af hårdttræ design at give stor lyd projektion og skarpe, klare noter. Dette giver også de holdbare, syntetisk noter den bedste resonans muligt.

Denne pro-tunet instrument er netop, at der er ingen genveje til lyden af denne xylofon som stor omhu har truffet til at sikre, at instrumentet har fulgt strenge præcision tuning kontrol til A440 (pitch standard) gøre disse notater standplads perfekt.

Funktioner og specifikationer
 • Bemærk udvalg: F45-C88
 • Dimensioner:Længde 10cm, bredde 4cm, højde 14cm
 • Vægt: 8,5 kg
 • Andre stemninger er tilgængelig på anmodning
 • Piskeris leveres
 • Stå solgt separat (PP094 stand)