Perkussion Plus PP027 bas diatonisk xylofon

7.322 kr. (herunder moms @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeveringsoplysninger

Varen bestilles

Denne vare er tilgængelig til orden, og vi i øjeblikket har ikke varen på lager.

Når du afgiver din ordre, vil vi anmode varen fra vores leverandør hurtigst muligt. Vi vil sende dette produkt til dig, så snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over, når vi vil være i stand til at levere produktet til dig, baseret på vores leverandør normal levering tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare, vil vi lade dig vide ellers, vi vil rådgive af e-mail eller SMS, når varen er afsendt fra vores omdelingscentret.

Anslået levering til dig: 15 Juni 2016

Tilføj til kurv

1 års garanti og 30 dages pengene-tilbage garanti inkluderet

1 års garanti og 30 dages pengene-tilbage garanti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Produkt Ref: 48455

 • Perkussion Plus xylofon.
 • Diatonisk sæt op.
 • Bass vifte (C28-A49).
 • Inkluderer F # og Bb barer for ekstra nøgler.
 • Inkluderer piskeris og solide træramme

Perkussion Plus PP027 bas diatonisk xylofon

Detaljer

Perkussion Plus PP027 bas xylofon er en top valg for skoler, som ønsker at starte studerende på en musikalsk karriere. Det perfekte Pitch diatoniske alt instrument kommer med ekstra F # og Bb barer samt piskeris. Alt dette har været monteret på en Perkussion Plus rød hvidmalet træramme. Fantastisk til skoler og studerende, denne xylofon er en stor klasseværelset undervisning instrument.

Produkt Ref: 48455

Se fuld beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se fuld beskrivelse

Høj kvalitet og perfekte Pitch

Fremstillet i slagtøj Plus fabrikken fra nøje udvalgte træ, er bas diatonisk xylofon letvægts, robust og holdbar. Alle instrumenter inden for den perfekte Pitch vifte betyde, at der er ingen genveje til lyden af denne xylofon som stor omhu har truffet til at sikre, at instrumentet har fulgt streng nøjagtighed tuning. Denne standard af tuning anvendes slagtøj Plus pædagogiske områder, gør det det første valg til skoler eller spillere der kræver deres instrumenter skal Bemærk perfekt.

Funktioner og specifikationer

 • Bemærk udvalg: C2 - A49
 • Ekstra barer: F #34, F #46, Bb38
 • Længde: 87 cm
 • Bredde: 50 cm
 • Højde: 35 cm
 • Vægt: 10 kg