Percussion Plus tromme hoved - bas belagt Plus, 20"(51 cm)

102 kr. (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Varen kan bestilles

Det er muligt at bestille denne vare da vi i øjeblikket ikke har varen på lager.

Når du afgiver din ordre så vil vi bestille varen fra vores leverandør hurtigst muligt. Vi vil sende produktet til dig ligeså snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig vide. Ellers vil vi give besked enten via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscenter.

Anslået levering til dig: 21 December 2016

Tilføj til kurv

1 års garanti og 30 dages pengene tilbage garanti er inkluderet

1 års garanti og 30 dages pengene tilbage garanti er inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Produkt Ref: 60567

  • Enkelt lags tromme hoved.
  • Belagt Finish.
  • Egnet til bas trommer.
  • 20"(51 cm) Diameter

Percussion Plus tromme hoved - bas belagt Plus, 20"(51 cm)

detaljer

Perkussion Plus bas belagt Plus Tromme hovedet er en alsidig single-ply tromme hoved, designet til at passe enhver stortromme med en diameter på 20"(51 cm). Pålidelige og økonomisk overkommelige, med en rig og dynamisk lyd, belagt Plus stortromme hovedet er perfekt til begynder niveau spillere. Den belagte finish tilføjer en dæmpende virkning til hovedet, producerer en varmere og mere definerede tone, der er ideel til et stort udvalg af stilarter.Bemærk venligst: billedet er kun til illustration.

Produkt Ref: 60567

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse