Pearl Tang Tang Shaker sæt

344 kr. NORMAL PRIS 427 kr. (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Vare er på ordre hos vores leverandør

Denne vare er blevet bestilt fra vores leverandør og vi afventer i øjeblikket levering.

Vi vil sende dette produkt til dig, så snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig vide. Ellers vil vi give besked via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscentret.

Anslået levering til dig: 15 December 2016

Tilføj til kurv

1 års garanti og 30 dages pengene tilbage garanti er inkluderet

1 års garanti og 30 dages pengene tilbage garanti er inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Produkt Ref: 17657

Pearl Tang Tang Shaker sæt

detaljer

Pearl's PTG-20 TANG TANG er et af de innovative instrumenter, som kun vil tage dig få minutter at lære, men spille mulighederne er næsten uendelige.

Produkt Ref: 17657

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Pakket som et sæt, de høje og lave slog modeller kan spilles som shakerne, men med den "træ Claker" i den ene ende, og hårdt træ plade på den anden, finder du snart, at dette er ligesom andre ingen shaker, du har hørt. De to ord til at beskrive Tang Tang er... "Har Fun!"