Pearl Masters mestre MRV 22" Am Fusion Shell Pack, Saphir Bordeaux funkle

kr. 18.748 NORMAL PRIS kr. 21.751 (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Varen kan bestilles

Det er muligt at bestille denne vare da vi i øjeblikket ikke har varen på lager.

Når du afgiver din ordre så vil vi bestille varen fra vores leverandør hurtigst muligt. Vi vil sende produktet til dig ligeså snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig vide. Ellers vil vi give besked enten via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscenter.

Anslået levering til dig: 26 April 2017
GRATIS Levering.

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Tilføj til kurv

Anslået levering til dig: 26 April 2017
GRATIS Levering.

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Valgfri: 5 års garanti: kr. 1.219
(Omfatter 90 dages tilbagebetalingsgaranti)

5 ÅRS UDVIDET GARANTI ORDNING

Produktets pris inkluderer en et års garanti og 30 dages penge tilbage garanti.

Dog Gear4music udvidet garanti ordning giver en forbedret service, og er designet til at tilbyde et højere beskyttelsesniveau end mange 'gratis' garantier, der tilbydes af nogle forhandlere og producenter.

Højdepunkterne i denne udvidede garantiservice er:

 • Garantien udvides til 5 år fra leveringsdatoen
 • Vores penge tilbage garanti er udvidet fra 30 dage til 90 dage (vilkår gælder efter 30 dage)
 • Samling og levering omkostninger er inkluderet i de første to år
 • Kræve 50% cash back på udgifterne til politikken efter 5 år, hvis det ikke er blevet brugt!
 • Garanti er omsættelig, hvis varen er videresalg
 • Lån eller udskiftning udstyr vil blive leveret, hvis produktet ikke repareres inden 30 dage
 • Hvis en vare ikke kan repareres, vil en lignende alternative produkt eller kontant rabat (som defineret i denne politik) blive tilbudt
 • Politikken kan annulleres inden for 30 dage, og til enhver tid efter, at en pro rata-rabat

Bemærk venligst at dette udvidet garanti er i øjeblikket kun tilgængelig på produkter, der sælges inden for EU og EØS, og er underlagt de vilkår og betingelser som beskrevet på den udvidede garanti omhandlede attest.

Denne udvidede garanti er ud over de standard Gear4music og producent garanti politik, og Gear4music vilkår og betingelser for handel. Ingen erklæring eller betingelse for salget indeholdt i disse betingelser påvirker eller begrænser dine lovbestemte rettigheder, som defineret under Consumer Protection (Distance Selling) Regulations 2000.

 • Passer enhver studiet eller Live musiker
 • Skaller bygget til at forbedre Tuning stabilitet
 • Ahorn skaber højere kvalitet Tone
 • Ideel til et stort udvalg af stilarter og genrer
 • 1,6 mm Tom bøjlerne Assist sustain og resonans

Pearl Masters mestre MRV 22" Am Fusion Shell Pack, Saphir Bordeaux funkle

detaljer

Den Pearl Masters mestre ahorn Reserve 22" er en fire stykke shell sæt færdig i en saphir bordeaux gnistre perfekt for studiet eller live musiker. 22" model skaber en betydeligt større lyd og er en perfekt størrelse til rocktrommeslagere. 4-lags ahorn skaller oprette en tyk lyd med øget tuning stabilitet. Lyd lavet af Master ahorn Reserve er universel og kan anvendes til et stort udvalg af genrer. Saphir Bordeaux gnistre er en proces, 31-skridt lak og slutter med en unik udseende trommesæt, som vil fange folks opmærksomhed på og uden for scenen.

Produkt Ref: 78404

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Pearl Masters Masters Maple Reserve

Tromme sæt linje Pearl Masters mestre ahorn Reserve er af høj kvalitet, deluxe trommer bygget for musikere til at udnytte deres fulde kapacitet. De er lavet af et udvalg af specielt udvalgte materialer, der anvendes også i den Pearl mesterværker rækkevidde. Dette efterfølges af en tidskrævende, manuelle proces med konstruktion for at skabe et produkt af kompromisløs kvalitet, appellerer til enhver trommeslager.

Hardware

Pearl Masters mestre ahorn Reserve trommesæt har et unikt design, som giver trommer styrke i volumen. Deres vægt er betydeligt mindre end den gennemsnitlige trommesæt, og dette giver mindre af en effekt på resonans egenskaber, såsom CL stol Lugs.

Ahorn Tonewood

Maple producerer en høj kvalitet tone og klar lyd. Lyden er produceret er en fremhævet lave ende med afbalanceret midten og høje frekvenser. Maple trommer er ideel til et stort udvalg af stilarter og genrer, hvilket gør dem perfekt til både studie og live-optræden. For rækken mestre Pearl har raffineret deres produktion af ahorn til et udvalgt antal af premium nedskæringer, der leverer optimal kvalitet og stram og ensartet lyd.

Pearl Masters Masters Maple Reserve Series

Pearl Masters mestre ahorn Reserve serie trommer har været anvendt over hele verden og ikoniske records i år. Spillere kan nævnes Jeff Porcaro fra Pink Floyd og Ian Paice fra Deep Purple der har brugt Pearl's Master Series trommer for at opnå ensartet, fejlfrit tone. Masters Series trommer har funktionerne, tone og ser for at være egnet til både fase og studio formål. Den 31-trin lakering proces anvendes en særdeles holdbar finish til trommer, hvilket gør dem egnede til at tage med på farten. Linjen ahorn Reserve af trommer giver alle fordelene ved Master Series for en tromme pakket fuld af kvalitet.

FatTone Hoop inkluderet på Toms

Maple Reserve serie toms alle inkluderer FatTone bøjlerne for at spille, tilbyder øget styrke og artikulation. Disse velstruktureret bøjlerne er præcision dannet fra tunge 1,6 mm stål og har en hæmmet/svejset kant.

About Pearl

Siden 1945, Pearl har forsøgt at holde sig til deres mission for at være det absolutte bedste inden for deres område. Dette inkluderer at give kunder den højeste kvalitet og de mest funktionelle produkter, der kan købes på markedet Pearl Sørg for, at forskning og udvikling er konstant for at skabe den bedste lyd Pearl viser dedikation til at udforske nye shell materialer og shell'making teknikker. De satte deres høje standarder, når det kommer til kvalitet, innovation og lyd.

Funktioner

 • 4-lags 5mm Premium nordamerikanske Maple skaller
 • Super højglans Finish
 • FatTone bøjlerne
 • Remo Powerstroke storTrommeskind
 • Aluminium OptiMount Suspension System
 • CL stol Lugs

Specifikation

 • Shell materiale: 4 Ply 5 mm ahorn
 • Lugs: stol stil CL
 • Gulv Tom ben : LB-40
 • Finish: Saphir Bordeaux funkle

Konfiguration

 • 22"x 18" Bass Tromme
 • 10 ' x 7' Tom 1
 • 12" x 8" Tom 2
 • 16" x 14" gulv Tom

Bemærk: billederne på denne side viser 20" Fusion versionen af dette sæt. Andre end tromme størrelser, alle andre aspekter er de samme.