Pearl Masters Premium Snare, 14" x 6,5", Mat Naturlig Maple

4.004 kr. NORMAL PRIS 4.859 kr. (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Produktet er tilgængeligt for ordre fra vores leverandør

Denne vare er tilgængelig for ordre fra vores leverandør.

Når du lægger din ordre ind så vil vi anmode om produktet fra vores leverandør så hurtigt som muligt. Vi vil sende dette produkt til dig ligeså snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over at det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig det vide. Vi giver besked enten via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscenter.

Anslået levering til dig: 19 December 2016
GRATIS Levering.

Tilføj til kurv

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Valgfri: 5 års garanti: 260 kr.
(Omfatter 90 dages tilbagebetalingsgaranti)

5 ÅRS UDVIDET GARANTI ORDNING

Produktets pris inkluderer en et års garanti og 30 dages penge tilbage garanti.

Dog Gear4music udvidet garanti ordning giver en forbedret service, og er designet til at tilbyde et højere beskyttelsesniveau end mange 'gratis' garantier, der tilbydes af nogle forhandlere og producenter.

Højdepunkterne i denne udvidede garantiservice er:

 • Garantien udvides til 5 år fra leveringsdatoen
 • Vores penge tilbage garanti er udvidet fra 30 dage til 90 dage (vilkår gælder efter 30 dage)
 • Samling og levering omkostninger er inkluderet i de første to år
 • Kræve 50% cash back på udgifterne til politikken efter 5 år, hvis det ikke er blevet brugt!
 • Garanti er omsættelig, hvis varen er videresalg
 • Lån eller udskiftning udstyr vil blive leveret, hvis produktet ikke repareres inden 30 dage
 • Hvis en vare ikke kan repareres, vil en lignende alternative produkt eller kontant rabat (som defineret i denne politik) blive tilbudt
 • Politikken kan annulleres inden for 30 dage, og til enhver tid efter, at en pro rata-rabat

Bemærk venligst at dette udvidet garanti er i øjeblikket kun tilgængelig på produkter, der sælges inden for EU og EØS, og er underlagt de vilkår og betingelser som beskrevet på den udvidede garanti omhandlede attest.

Denne udvidede garanti er ud over de standard Gear4music og producent garanti politik, og Gear4music vilkår og betingelser for handel. Ingen erklæring eller betingelse for salget indeholdt i disse betingelser påvirker eller begrænser dine lovbestemte rettigheder, som defineret under Consumer Protection (Distance Selling) Regulations 2000.

Produkt Ref: 23595

 • Pearl Masters Premium Snare Drum.
 • 14" x 6,5", Mat Naturlig Maple.
 • Mastercast Hoops.
 • Swivvel-Tube Lugs.
 • 100% Maple Shell

Pearl Masters Premium Snare, 14" x 6,5", Mat Naturlig Maple

detaljer

Pearl Masters Premium Snare tilbyder revolutionerende drejelige lugs, der sikrer perfekt spænding rod-to-lug justering for optimal headseating og præcision tuning for den bedste lilletrommme lyd.Produkt Ref: 23595

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Intet fremhæver din finesse ligesom din lilletromme. Masters Premium serien lilletrommer er den ultimative kompliment til din drumset. En perfekt overens med sonically og visuelt for din mastere Premium sæt eller en dynamisk opgradering til enhver drumset.

Pearl's Masters Premium serien snare trommer funktionen revolutionære Drejeligt lugs, at forsikre perfekte spændinger rod for at slæbe justering for optimale hoved siddepladser og præcision Lydjustering for den bedste snare lyde muligt. MasterCast dør-cast hoops, rustfrit stål spændinger stænger, nyskabende Golden forholdet luft aftræk til øget angreb og 'lodrette pull' SR-017 filter alle kommer som standard på disse spektakulære snare trommer.

Siden deres introduktion i 1993, Pearl's mastere snare trommer har tjent på verdensplan ros for deres dybe, olivenfrugter lyd minder om Klassiske vintage snare trommer takket være deres tynde 4 krydsfinér 5 mm 100% ahorn granater med 4 krydsfinér 5 mm ahorn styrkelse ringe. Pearl's Premium Maple skaller er bedst beskrives som resonant, men tilføjer innovative, imponerende og eksklusive og du har en mere nøjagtig beskrivelse af de lilletrommer, opretter den ultimative 'nær-felt' akustisk tromme lyd.

Funktioner/specifikationer:

 • 4ply ahorn med 4ply styrkelse ringe
 • Mastercast Hoops
 • STL-55 lugs
 • SR-017 filter
 • SN-022N kabler