Paiste signatur Precision 10'' Splash bækken

1.088 kr. NORMAL PRIS 1.306 kr. (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Varen kan bestilles

Det er muligt at bestille denne vare da vi i øjeblikket ikke har varen på lager.

Når du afgiver din ordre så vil vi bestille varen fra vores leverandør hurtigst muligt. Vi vil sende produktet til dig ligeså snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig vide. Ellers vil vi give besked enten via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscenter.

Anslået levering til dig: 3 November 2016

Tilføj til kurv

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Valgfri: 3 års garanti: 163 kr.
(Omfatter 90 dages tilbagebetalingsgaranti)

3 ÅRS UDVIDET GARANTI ORDNING

Produktets pris inkluderer en et års garanti og 30 dages penge tilbage garanti.

Dog Gear4music udvidet garanti ordning giver en forbedret service, og er designet til at tilbyde et højere beskyttelsesniveau end mange 'gratis' garantier, der tilbydes af nogle forhandlere og producenter.

Højdepunkterne i denne udvidede garantiservice er:

 • Garantien udvides til 3 år fra leveringsdatoen
 • Vores penge tilbage garanti er udvidet fra 30 dage til 90 dage (vilkår gælder efter 30 dage)
 • Samling og levering omkostninger er inkluderet i de første to år
 • Kræve 50% cash back på udgifterne til politikken efter 3 år, hvis det ikke er blevet brugt!
 • Garanti er omsættelig, hvis varen er videresalg
 • Lån eller udskiftning udstyr vil blive leveret, hvis produktet ikke repareres inden 30 dage
 • Hvis en vare ikke kan repareres, vil en lignende alternative produkt eller kontant rabat (som defineret i denne politik) blive tilbudt
 • Politikken kan annulleres inden for 30 dage, og til enhver tid efter, at en pro rata-rabat

Bemærk venligst at dette udvidet garanti er i øjeblikket kun tilgængelig på produkter, der sælges inden for EU og EØS, og er underlagt de vilkår og betingelser som beskrevet på den udvidede garanti omhandlede attest.

Denne udvidede garanti er ud over de standard Gear4music og producent garanti politik, og Gear4music vilkår og betingelser for handel. Ingen erklæring eller betingelse for salget indeholdt i disse betingelser påvirker eller begrænser dine lovbestemte rettigheder, som defineret under Consumer Protection (Distance Selling) Regulations 2000.

Produkt Ref: 59780

 • Livlig, stærk klingende Splash bækken.
 • Lyse og klare, med ren Mix.
 • Klassiske Paiste signaturudseendet

Paiste signatur Precision 10'' Splash bækken

detaljer
Den Paiste signatur præcision 10 & rsquo; & rsquo; Splash bækken tilbyder en eksplosiv, livlige lyd til dit trommesæt, perfekt egnet til at give sange en ekstra brummer af intensitet. De veldefinerede tone vil gøre enhver handling klart og målrettet, mens de traditionelle udseende tager præcision splash tilbage til den oprindelige Signature Series fra Paiste.

Produkt Ref: 59780

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse
  Den præcision 10 & rsquo; & rsquo; Splash bækken er udformet fra Paiste egen signatur legering, og er designet til at opnå rekreation af en traditionel Paiste, stikning til virksomhedens mål at gøre præcision-serien «en mere overkommelig signatur lyd.» Resultatet fra 10'' splash er en tone, der minder om klassiske Paiste, fremspringende intens klarhed og en høj volumen, der perfekt vil komplimentere de andre bækkener inden for præcision udvalg. Splash, på grund af dens 10 & rsquo; & rsquo; størrelse, producerer en lille række tonale kapacitet, hvilket gør det en passende pålidelige bækken for dens funktion; giver byger af energi i sangen. Rækken Paiste signatur præcision er en klassisk tilbagevenden til den oprindelige Signature series i sit udseende, og er en smart add-on til dit trommesæt.

  Specifikationer

 • Størrelse: 10"
 • Vægt: Tynd
 • Volumen: Lav til Medium høj
 • Stick lyd: Afvaske
 • Intensitet: Livlige
 • Sustain: Medium Short
 • Bell karakter: Integreret