Nino af Meinl NINO19G/Y 6 1/2 '' og 7 1/2 '' ABS Bongo, grøn/gul

432 kr. NORMALPRIS 539 kr. (herunder moms @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeveringsoplysninger

Varen bestilles

Denne vare er tilgængelig til orden, og vi i øjeblikket har ikke varen på lager.

Når du afgiver din ordre, vil vi anmode varen fra vores leverandør hurtigst muligt. Vi vil sende dette produkt til dig, så snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over, når vi vil være i stand til at levere produktet til dig, baseret på vores leverandør normal levering tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare, vil vi lade dig vide ellers, vi vil rådgive af e-mail eller SMS, når varen er afsendt fra vores omdelingscentret.

Anslået levering til dig: 30 Juni 2016

Tilføj til kurv

1 års garanti og 30 dages pengene-tilbage garanti inkluderet

1 års garanti og 30 dages pengene-tilbage garanti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Produkt Ref: 27956

  • Meinl ABS Bongo, gul & Green.
  • Nylon Strap.
  • 6 1/2 "& 7 1/2".
  • Syntetisk hoveder

Nino af Meinl NINO19G/Y 6 1/2 '' og 7 1/2 '' ABS Bongo, grøn/gul

Detaljer

Farverige MEINL NINO ® ABS trommer er ikke kun holdbare, de har også en kraftig lyd. Med deres lave vægt på omkring to pund og deres udestående materialefejl, MEINL NINO ® ABS Bongos er let vægt og perfekt instrumenter til børn i børnehave eller elementary school.Produkt Ref: 27956

Se fuld beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se fuld beskrivelse

Skaller fremstillet ABS plast og syntetisk hoveder garanti stor stabilitet og en lang levetid. Disse farverige NINO ® ABS Bongos kommer også pretuned og klar til at spille højre ud af kassen.


Funktioner/specifikationer

  • Længde: 40.00 cm
  • Bredde: 21,00 cm
  • Højde: 19.00 cm
  • Vægt: 1,50 kg