Natal Standard serien dobbelt Bass Tromme Pedal, hurtig Cam

1.956 kr. (herunder moms @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeveringsoplysninger

Vare på ordren med vores leverandør

Denne vare er blevet beordret fra vores leverandør, og vi i øjeblikket afventer levering.

Vi vil sende dette produkt til dig, så snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over, når vi vil være i stand til at levere produktet til dig, baseret på vores leverandør normal levering tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare, vil vi lade dig vide ellers, vi vil rådgive af e-mail eller SMS, når varen er afsendt fra vores omdelingscentret.

Anslået levering til dig: 5 Juli 2016

Tilføj til kurv

1 års garanti og 30 dages pengene-tilbage garanti inkluderet

1 års garanti og 30 dages pengene-tilbage garanti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Produkt Ref: 27455

  • 2 legged Design.
  • Ultra Heavy Duty.
  • -Skridsikre Natal gummifødder.
  • Easy Fold op fodpladen.
  • Fuldt justerbare

Natal Standard serien dobbelt Bass Tromme Pedal, hurtig Cam

Detaljer

H-ST-DPF Standard serien stortromme Pedal blander perfekt styrke, holdbarhed og strømlinet drift. Særlige løftestang hængsel design betyder at standardserien pedal har en glat endnu hurtigt handling, som er super modtagelig. To ben, i stedet for tre, giver stå en mindre fod udskrive så du kan finde de bedste spille holdning selv i små eller lukkede områder.

Produkt Ref: 27455

Se fuld beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se fuld beskrivelse

H-ST-DPF Natal Standard serien dobbelt Bass Tromme Pedal har en to firbenede design, som er udviklet til at vippe indad mod spilleren at sætte Center af grovhed over foden og ikke i front af foden, tilføje meget til overordnede stabilitet. Har to ben gør den Pro Hi-Hat skiller sig lettere at sætte op og hurtigere at pakke ned og er mærkbart lysere end nogle tre legged stande.

Den fleksible fodpladen er designet til at være placeret præcist med en simpel drum nøgle justering, så du kan opnå din ideelle spille position hurtigt og nemt. På fodpladen er også ætset med den Natal logo for ekstra spille greb. Den leveres med rør ærme hukommelse låse og high-grade skridsikre gummifødder.

Funktioner

  • 2 legged Design
  • Ultra Heavy Duty
  • Skridsikker Natal gummifødder
  • Nem fold op fodpladen
  • Fuldt justerbare