Natal Standard serien HiHat Stand

740 kr. (herunder moms @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeveringsoplysninger

Varen bestilles

Denne vare er tilgængelig til orden, og vi i øjeblikket har ikke varen på lager.

Når du afgiver din ordre, vil vi anmode varen fra vores leverandør hurtigst muligt. Vi vil sende dette produkt til dig, så snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over, når vi vil være i stand til at levere produktet til dig, baseret på vores leverandør normal levering tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare, vil vi lade dig vide ellers, vi vil rådgive af e-mail eller SMS, når varen er afsendt fra vores omdelingscentret.

Anslået levering til dig: 15 Juli 2016

Tilføj til kurv

1 års garanti og 30 dages pengene-tilbage garanti inkluderet

1 års garanti og 30 dages pengene-tilbage garanti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Produkt Ref: 27453

Natal Standard serien HiHat Stand

Detaljer

Den Standard serien Hi Hat stå er dobbelt støttet, ligesom Pro serien. Dens fleksible Trinbrættet er designet til at være placeret nøjagtigt med én enkel tromme nøgle justering, så du kan nå deres optimale afspilning holdning, hurtigt og nemt.Produkt Ref: 27453

Se fuld beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se fuld beskrivelse

Trinbrættet er også raderet med Natal logo til ekstra afspilning greb. Den leveres med røret ærmet hukommelse låse og high-grade ikke skridsikker gummi fødder.

Funktioner/specifikationer:

  • Ikke skridsikker gummi fødder
  • Dobbelt støttet
  • Natal hukommelse låse
  • 3 benet stativ
  • Fuldt justerbar