Natal Pro serie enkelt stortromme Pedal, glat Cam

1.325 kr. NORMAL PRIS 1.373 kr. (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Varen kan bestilles

Det er muligt at bestille denne vare da vi i øjeblikket ikke har varen på lager.

Når du afgiver din ordre så vil vi bestille varen fra vores leverandør hurtigst muligt. Vi vil sende produktet til dig ligeså snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig vide. Ellers vil vi give besked enten via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscenter.

Anslået levering til dig: 23 December 2016

Tilføj til kurv

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Valgfri: 3 års garanti: 66 kr.
(Omfatter 60 dages tilbagebetalingsgaranti)

3 ÅRS UDVIDET GARANTI ORDNING

Produktets pris inkluderer en et års garanti og 30 dages penge tilbage garanti.

Dog Gear4music udvidet garanti ordning giver en forbedret service, og er designet til at tilbyde et højere beskyttelsesniveau end mange 'gratis' garantier, der tilbydes af nogle forhandlere og producenter.

Højdepunkterne i denne udvidede garantiservice er:

 • Garantien udvides til 3 år fra leveringsdatoen
 • Vores penge tilbage garanti er udvidet fra 30 dage til 60 dage (vilkår gælder efter 30 dage)
 • Samling og levering omkostninger er inkluderet i de første to år
 • Kræve 50% cash back på udgifterne til politikken efter 3 år, hvis det ikke er blevet brugt!
 • Garanti er omsættelig, hvis varen er videresalg
 • Lån eller udskiftning udstyr vil blive leveret, hvis produktet ikke repareres inden 30 dage
 • Hvis en vare ikke kan repareres, vil en lignende alternative produkt eller kontant rabat (som defineret i denne politik) blive tilbudt
 • Politikken kan annulleres inden for 30 dage, og til enhver tid efter, at en pro rata-rabat

Bemærk venligst at dette udvidet garanti er i øjeblikket kun tilgængelig på produkter, der sælges inden for EU og EØS, og er underlagt de vilkår og betingelser som beskrevet på den udvidede garanti omhandlede attest.

Denne udvidede garanti er ud over de standard Gear4music og producent garanti politik, og Gear4music vilkår og betingelser for handel. Ingen erklæring eller betingelse for salget indeholdt i disse betingelser påvirker eller begrænser dine lovbestemte rettigheder, som defineret under Consumer Protection (Distance Selling) Regulations 2000.

Produkt Ref: 52147

 • Robuste og holdbare.
 • Glat Cam.
 • Super modtagelig.
 • Justerbar tæppebanker vinkel.
 • Inkluderer trommenøgle

Natal Pro serie enkelt stortromme Pedal, glat Cam

detaljer

Den Natal Pro serie enkelt stortromme Pedal tilbyder to valg i cam: hurtig eller glat. En letvægts aluminium driveshaft gør denne pedal super modtagelig. Det første valg for mange professionelle trommeslagere, hvorvidt i studiet eller på farten. Den glatte Cam giver større dynamik; en afrundet cam giver en mere lydhør følelse, som er bedre egnet til en mere nuanceret spillestil.

Produkt Ref: 52147

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

H-PS-SPS Natal Pro serie enkelt stortromme Pedal har mulighed for at ændre vinklen på tæppebanker uafhængigt af cam. Justere tæppebanker arc giver større kontrol over din præstation. Kombinationen af cam og tæppebanker arc justering betyder, at den Pro serie Pedal henvender sig til alle forskellige indstillinger.

Pro Series pedalen byder på en unik seks-bærende rustfrit stål co kardanakslen for selv, præcis operation. Fodpladen er super stærke, fremstillet af forstærket aluminium. Det hænger sammen med cam af en dobbelt kæde for ekstra stabilitet. En anden unik design feature er den Natal Self nivellering Hoop klemme. Dette gør det lettere at vedhæfte og løsrive pedal fra rammen uden at skulle nå under fodpladen. Det vil også passe næsten enhver stortromme hoop. Bundpladen er skridsikker for ekstra stabilitet og kommer med en clip-on trommenøgle, så du kan ændre din opsætning, hurtigt og nemt. På fodpladen er også ætset med den Natal logo for ekstra spille greb. Det er Pro Series pedalen gennemprøvet styrke og holdbarhed, kombinere innovative design med præcision og præstation, der gør det første valg for mange professionelle trommeslagere, uanset om i studiet eller på farten.

Funktioner

 • Ultra stærke, holdbare og strømlinet
 • Ultra hurtig eller ultra glat cam indstillinger
 • Skridsikker Natal fodpladen
 • Self nivellering hoop klemme
 • Fuldt justerbare
 • Inkluderer trommenøgle