Natal Pro Series dobbelt Kick Tromme Pedal, hurtig Cam, venstre Footed

3.549 kr. NORMAL PRIS 3.678 kr. (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Varen kan bestilles

Det er muligt at bestille denne vare da vi i øjeblikket ikke har varen på lager.

Når du afgiver din ordre så vil vi bestille varen fra vores leverandør hurtigst muligt. Vi vil sende produktet til dig ligeså snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig vide. Ellers vil vi give besked enten via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscenter.

Anslået levering til dig: 28 December 2016
GRATIS Levering.

Tilføj til kurv

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Valgfri: 3 års garanti: 177 kr.
(Omfatter 60 dages tilbagebetalingsgaranti)

3 ÅRS UDVIDET GARANTI ORDNING

Produktets pris inkluderer en et års garanti og 30 dages penge tilbage garanti.

Dog Gear4music udvidet garanti ordning giver en forbedret service, og er designet til at tilbyde et højere beskyttelsesniveau end mange 'gratis' garantier, der tilbydes af nogle forhandlere og producenter.

Højdepunkterne i denne udvidede garantiservice er:

 • Garantien udvides til 3 år fra leveringsdatoen
 • Vores penge tilbage garanti er udvidet fra 30 dage til 60 dage (vilkår gælder efter 30 dage)
 • Samling og levering omkostninger er inkluderet i de første to år
 • Kræve 50% cash back på udgifterne til politikken efter 3 år, hvis det ikke er blevet brugt!
 • Garanti er omsættelig, hvis varen er videresalg
 • Lån eller udskiftning udstyr vil blive leveret, hvis produktet ikke repareres inden 30 dage
 • Hvis en vare ikke kan repareres, vil en lignende alternative produkt eller kontant rabat (som defineret i denne politik) blive tilbudt
 • Politikken kan annulleres inden for 30 dage, og til enhver tid efter, at en pro rata-rabat

Bemærk venligst at dette udvidet garanti er i øjeblikket kun tilgængelig på produkter, der sælges inden for EU og EØS, og er underlagt de vilkår og betingelser som beskrevet på den udvidede garanti omhandlede attest.

Denne udvidede garanti er ud over de standard Gear4music og producent garanti politik, og Gear4music vilkår og betingelser for handel. Ingen erklæring eller betingelse for salget indeholdt i disse betingelser påvirker eller begrænser dine lovbestemte rettigheder, som defineret under Consumer Protection (Distance Selling) Regulations 2000.

Produkt Ref: 60574

 • Ultra hurtige Cam for hurtige og kraftige angreb.
 • Ultra stærke, holdbare, strømlinet Pedal.
 • Justerbar tæppebanker Arc - maksimum Control.
 • -Skridsikre Natal fodpladen.
 • Venstre Footed dobbelt Kick pedalen

Natal Pro Series dobbelt Kick Tromme Pedal, hurtig Cam, venstre Footed

detaljer
Den Natal Pro serie dobbelt Kick Tromme Pedal er det ultimative våben for en venstre footed professionel trommeslager arsenal. Med en hurtig cam for hurtige og kraftige angreb, vil denne pedal imponere selv den mest krævende af trommeslagere. En anden unik funktion er evnen til at justere vinklen på tæppebanker arc, uafhængigt af cam. Det betyder, at du kan tilpasse kontrol af din pedal fuldt ud. Vigtigst, Natal Pro Series hardware er bygget som en tank, klar til at modstå års straf på turné.

Produkt Ref: 60574

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Natal Pro serie Tromme pedaler giver to valg i cam, hurtig eller glat: The hurtig Cam tilbyder stærkere power og angreb, opnået ved en fladere cam profil, der øger den vinkel, hvor kæden drev tæppebanker, at gøre det hårdere ramt. Den glatte Cam giver større dynamik; en afrundet cam giver en mere lydhør føler, som egner sig godt til en mere nuanceret spillestil.

Natal Pro serie pedaler har mulighed for at ændre vinklen på tæppebanker uafhængigt af cam. Justere tæppebanker arc giver dig bedre kontrol over din præstation. Kombinationen af cam og tæppebanker arc justering betyder, at den Pro serie Pedal henvender sig til en massiv vifte af forskellige spil indstillinger. Den enestående seks forsynet med rustfrit stål kørsel Co skaft for selv, præcis funktion. Fodpladen er meget stærk, fremstillet af forstærket aluminium. Det hænger sammen med cam af en dobbelt kæde for ekstra stabilitet.

Den Natal flydende fjeder System gør det muligt at øge eller mindske rebound af tæppebanker fra hovedet og øge power uden at føle tungere. A Natal Self Levelling Hoop klemme gør det nemt at fastgøre eller frigøre pedal fra rammen uden at skulle nå under fodpladen. Det vil også passe næsten enhver stortromme hoop.

Bundpladen er skridsikker for ekstra stabilitet og kommer med en clip-on trommenøglen at lade dig ændre din opsætning, hurtigt og nemt. På fodpladen er også ætset med den Natal logo for ekstra spille greb. Det er Pro Series pedalen gennemprøvet styrke og holdbarhed, kombinere innovative design med præcision og præstation, der gør det første valg for mange professionelle trommeslagere, uanset om i studiet eller på farten.

Ud over ovenstående funktioner er en super modtagelig letvægts aluminium driveshaft designet skal fastgøres med en bolt, lilletrommere end de mere sædvanlige to, gør det muligt hurtigere installation og opdeling.

Funktioner

 • Ultra-stærk, holdbar og strømlinet
 • Hurtig cam
 • Skridsikker Natal trædefladernes
 • Self levelling hoop klemme
 • Fuldt justerbare
Din ordre kan leveres med en adapter
Eventuelle elektriske elementer i din ordre kan have et engelsk stik. En egnet konverterings adapter vil blive inkluderet med disse elementer, gratis.