Natal Fuego naturlige træ Bongos, Forkromet Hardware, Matt naturlige

605 kr. (herunder moms @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeveringsoplysninger

Varen bestilles

Denne vare er tilgængelig til orden, og vi i øjeblikket har ikke varen på lager.

Når du afgiver din ordre, vil vi anmode varen fra vores leverandør hurtigst muligt. Vi vil sende dette produkt til dig, så snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over, når vi vil være i stand til at levere produktet til dig, baseret på vores leverandør normal levering tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare, vil vi lade dig vide ellers, vi vil rådgive af e-mail eller SMS, når varen er afsendt fra vores omdelingscentret.

Anslået levering til dig: 10 Juni 2016

Tilføj til kurv

1 års garanti og 30 dages pengene-tilbage garanti inkluderet

1 års garanti og 30 dages pengene-tilbage garanti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Produkt Ref: 27337

  • Hånd-udformet til Siam egetræ skaller.
  • 6 "& 7" Diameter.
  • Naturlige Skjul hoveder & Forkromet belagt Hardware

Natal Fuego naturlige træ Bongos, Forkromet Hardware, Matt naturlige

Detaljer
Side traditionelt udformet Siam Oak skaller og naturlige Skjul hoveder producere en varm, afrundede og fuld karrosseri tone, mens den chrome-belagte 'Comfort Hoop' fælge og hardware leverer overlegen styrke og elegante styling, sammen med forbedret afspilning teknik på grund af denne nyskabende design.

Produkt Ref: 27337

Se fuld beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se fuld beskrivelse

Fuego serien er udviklet specielt til dem venturing ind i Afro-cubansk percussion verden. Med conga, Bongos og Conguitas, intervallet inkarnerer nøjagtig samme byggekvalitet, dybde Finish og opmærksomhed på detaljer, er til stede i hele alle Natal percussion måleområder.

Natal var oprindeligt udtænkt i 1958 af fremtrædende britisk trommeslager Alan Sharp, der ikke kan finde de nøjagtige instrumenter han ønskede at spille, fremskaffede deres individuelle dele og samles dem selv. Hans bongos var af så høj kvalitet, der giver ordre begyndte at oversvømme i eventaully førte til grundlæggelsen af Natal Perkussion selskabet i 1965. Natal er fuldt forpligtet til at producere trommer og hardware i den højeste standard af kvalitet, og Natal percussion brugt af øverste kunstnere herunder Brian Downey (Thin Lizzy) og Ian Matthews (Kasabian).

Funktioner/specifikationer:

  • Siam Oak
  • 6 "og 7" diameter
  • Naturlige Skjul hoveder
  • Forkromet belagt 'Comfort Hoop' fælge og hardware