Natal Classic Series glasfiber Bongo, hvid

1.425 kr. (herunder moms @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeveringsoplysninger

Varen bestilles

Denne vare er tilgængelig til orden, og vi i øjeblikket har ikke varen på lager.

Når du afgiver din ordre, vil vi anmode varen fra vores leverandør hurtigst muligt. Vi vil sende dette produkt til dig, så snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over, når vi vil være i stand til at levere produktet til dig, baseret på vores leverandør normal levering tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare, vil vi lade dig vide ellers, vi vil rådgive af e-mail eller SMS, når varen er afsendt fra vores omdelingscentret.

Anslået levering til dig: 8 Juli 2016

Tilføj til kurv

1 års garanti og 30 dages pengene-tilbage garanti inkluderet

1 års garanti og 30 dages pengene-tilbage garanti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Produkt Ref: 27347

  • Fiberglas Bongos.
  • 6.5 "& 7.5" Diameter.
  • Naturlige Skjul hoveder & stål Hardware

Natal Classic Series glasfiber Bongo, hvid

Detaljer
Natal Classic serien revisits de oprindelige glasfiber design, der førte til Natal stadig enormt populære i hele 60s ' og ' 70s. Så trofast er fremstillingsprocessen Klassiske Tumbas, conga, Quintos og Bongos, det indebærer udnyttelse af de oprindelige shell forme; selv badge forbliver tro mod originalen. Alle modeller leveres komplet med stål 'Comfort Hoop' fælge, tunge Lydtilpasning bolte og hånd lapped hoveder.

Produkt Ref: 27347

Se fuld beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se fuld beskrivelse

Legendariske grupper som The Stones, Fleetwood Mac og Led Zeppelin kunne regelmæssigt ses på scenen ved hjælp af Natal percussion, hvilket blev begunstiget for sin overlegne bind, styrke, unik stil og særpræg lyd.

Natal var oprindeligt udtænkt i 1958 af fremtrædende britisk trommeslager Alan Sharp, der ikke kan finde de nøjagtige instrumenter han ønskede at spille, fremskaffede deres individuelle dele og samles dem selv. Hans bongos var af så høj kvalitet, der giver ordre begyndte at oversvømme i eventaully førte til grundlæggelsen af Natal Perkussion selskabet i 1965. Natal er fuldt forpligtet til at producere trommer og hardware i den højeste standard af kvalitet, og Natal percussion brugt af øverste kunstnere herunder Brian Downey (Thin Lizzy) og Ian Matthews (Kasabian).

Funktioner/specifikationer:

  • Fiberglas
  • 6.5 "og 7.5" diameter
  • Naturlige Skjul hoveder
  • Stål komfort Hoop fælge
  • Hellang Lydtilpasning bolte