Moon Gel 14 "Workout Pad

416 kr. NORMAL PRIS 518 kr. (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Varen kan bestilles

Det er muligt at bestille denne vare da vi i øjeblikket ikke har varen på lager.

Når du afgiver din ordre så vil vi bestille varen fra vores leverandør hurtigst muligt. Vi vil sende produktet til dig ligeså snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig vide. Ellers vil vi give besked enten via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscenter.

Anslået levering til dig: 3 Januar 2017

Tilføj til kurv

1 års garanti og 30 dages pengene tilbage garanti er inkluderet

1 års garanti og 30 dages pengene tilbage garanti er inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Produkt Ref: 18134

Moon Gel 14 "Workout Pad

detaljer
<p>Berømmet af avancerede og professionelle aktører både, er disse pads for alle søger for at forbedre deres koteletter.</p>

Produkt Ref: 18134

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse
<p>Øve på Moongel Workout Pad er garanteret at fremskynde muscle udvikling. Grund af dets super blød gel tillader materiale Workout Pad ingen frie elastikker. For at spille hurtig fragmenter på betyder Workout Pad øget hastighed og udholdenhed på tromme sæt.</p><p> <p>Moongel Workout Pad kommer i to størrelser; 7-tommer pad inkluderer en base plade for praktisk vedhæftet fil til en øvelse stativer. 14-Tommer pad er specielt formuleret til at sidde på toppen af en akustisk tromme. Dens durometer er udviklet til at kompensere for trommeskind flex. Workout Pads er bibliotek rolige.</p> <p>