Meinl laeder stropper For symfonisk baekkener (par)

120 kr. NORMALPRIS 132 kr. (herunder moms @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeveringsoplysninger

Elementet tilgængelig for orden fra vores leverandør

Denne vare er tilgængelig for orden fra vores leverandør.

Når du afgiver din ordre, vil vi anmode denne vare fra vores leverandør så hurtigt som muligt. Vi vil sende dette produkt til dig, så snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over, når vi vil være i stand til at levere produktet til dig, baseret på vores leverandør normal levering tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare, vil vi lade dig vide ellers, vi vil rådgive af e-mail eller SMS, når varen er afsendt fra vores omdelingscentret.

Anslået levering til dig: 13 Juni 2016

Tilføj til kurv

1 års garanti og 30 dages pengene-tilbage garanti inkluderet

1 års garanti og 30 dages pengene-tilbage garanti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Produkt Ref: 45419

  • Meinl baekken stropper.
  • Solgt som et par.
  • Lavet af laeder.
  • Velegnet til de fleste symfonisk baekkener

Meinl laeder stropper For symfonisk baekkener (par)

Detaljer

Dette par af Meinl orkestrale baekken stropper stotte og udholde belastninger af orkestrale sammenstod baekkener med lethed og tillader den korrekte greb skal anvendes. Om brugt som reservedele eller erstatning for en gamle saet, er disse nyttige og vigtige stropper lavet af det fineste laeder til at sikre en lang levetid og fantastisk komfort.

Produkt Ref: 45419

Se fuld beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se fuld beskrivelse

Hoj kvalitet laeder

Disse Meinl BR3 stropper er fremstillet af den hojeste kvalitet laeder, at sikre en komfortabel foler med egnet greb og fole. Derudover er de nemme at installere pa baekkener, hvilket gor dem brugervenlige og erstat. At vaere fremstillet i en hoj kvalitet materiale betyder, at de vil vare laengere end de fleste alternativer.

Funktioner og specifikationer

  • Rem materiale: Laeder
  • Maengde: Solgt som et par
  • Egnethed: Velegnet til symfonisk baekkener