Meinl Professional 16'' baekken taske

382 kr. NORMALPRIS 458 kr. (herunder moms @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeveringsoplysninger

Elementet tilgængelig for orden fra vores leverandør

Denne vare er tilgængelig for orden fra vores leverandør.

Når du afgiver din ordre, vil vi anmode denne vare fra vores leverandør så hurtigt som muligt. Vi vil sende dette produkt til dig, så snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over, når vi vil være i stand til at levere produktet til dig, baseret på vores leverandør normal levering tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare, vil vi lade dig vide ellers, vi vil rådgive af e-mail eller SMS, når varen er afsendt fra vores omdelingscentret.

Anslået levering til dig: 14 Juni 2016

Tilføj til kurv

1 års garanti og 30 dages pengene-tilbage garanti inkluderet

1 års garanti og 30 dages pengene-tilbage garanti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Produkt Ref: 45421

  • Meinl 16 "baekken taske.
  • Polstret stof materiale.
  • Baere handtag og skulderrem.
  • Polstret inde baekken delelinjer

Meinl Professional 16'' baekken taske

Detaljer

Dette baekken taske er den perfekte akkompagnement til marcherende baekkener. Denne tunge men letvaegts design har en laeder baerehandtag samt en skulderrem for ultimative baerbarhed. Inde, vil kassert holde op til fire baekkener hver med deres egen skillevaeg til at beskytte alle dine baekkener.

Produkt Ref: 45421

Se fuld beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se fuld beskrivelse

Ultimative baerbarhed

Med en robust baerehandtag med en laeder daekker, sammen med en komfortabel polstret skulderrem, gor denne Meinl baekken taske transport af dit instrument til prover og koncerter ekstremt let. Skulderrem er ogsa aftagelig fra quick release kroge, nar det ikke er i brug. Dette baekken taske er ogsa utrolig lys, hvilket gor det nemt at transportere uden at vaere for meget af en byrde.

Fremragende beskyttelse

Ud over at vaere en let taske, der er nemt at tage rundt, er denne Meinl taske ogsa fantastisk til opbevaring baekkenerne trygt og sikkert mellem brug. Ved hjælp af typografien fan polstret separatorer, denne taske forhindrer baekkenerne blev slaet mod hinanden i transit, forarsager unodig skade. Heavy duty uden for materiale af tasken gor det ogsa meget svaert at rive og skrabe.

Funktioner og specifikationer

  • Body materiale: Rivefast stof
  • Skulder rem materiale: Polstret stof
  • Baere handtag materiale: Polstret stof, laeder, der er omfattet
  • Storrelse: Til at passe 16 "baekkener