Meinl 18 "Napa hoved - sort

277 kr. NORMALPRIS 282 kr. (herunder moms @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeveringsoplysninger

Elementet tilgængelig for orden fra vores leverandør

Denne vare er tilgængelig for orden fra vores leverandør.

Når du afgiver din ordre, vil vi anmode denne vare fra vores leverandør så hurtigt som muligt. Vi vil sende dette produkt til dig, så snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over, når vi vil være i stand til at levere produktet til dig, baseret på vores leverandør normal levering tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare, vil vi lade dig vide ellers, vi vil rådgive af e-mail eller SMS, når varen er afsendt fra vores omdelingscentret.

Anslået levering til dig: 12 September 2016

Tilføj til kurv

1 års garanti og 30 dages pengene-tilbage garanti inkluderet

1 års garanti og 30 dages pengene-tilbage garanti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Produkt Ref: 27840

  • 18 "Hoved.
  • Vognkassen på en Hoop.
  • To-Layer konstruktion.
  • Nylon & læder klud

Meinl 18 "Napa hoved - sort

Detaljer

MEINL Napa hoveder tilføje en helt ny smag til mindre trommer. Funktionen hoveder en to-lags konstruktion med en stærk, tynde Mylar (plast) under lag og en blød Napa læder overflade, bundet sikkert sammen i et metal hoop. Tykkere slidlaget dampens og udjævner angrebet, samtidig med at fjerne eventuelle uønskede højere frekvenser.Produkt Ref: 27840

Se fuld beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se fuld beskrivelse

Funktioner/specifikationer

  • Længde: 48.00 cm
  • Bredde: 48.00 cm
  • Højde: 4.00 cm
  • Vægt: 0,10 kg