Mapex Black Panther Machete 14 x 6,5 Stål Lilletromme

2.948 kr. NORMALPRIS 3.540 kr. (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeveringsoplysninger

Varen bestilles

Denne vare er tilgængelig til orden, og vi i øjeblikket har ikke varen på lager.

Når du afgiver din ordre, vil vi anmode varen fra vores leverandør hurtigst muligt. Vi vil sende dette produkt til dig, så snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over, når vi vil være i stand til at levere produktet til dig, baseret på vores leverandør normal levering tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare, vil vi lade dig vide ellers, vi vil rådgive af e-mail eller SMS, når varen er afsendt fra vores omdelingscentret.

Anslået levering til dig: 14 Oktober 2016
GRATIS Levering.

Tilføj til kurv

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Valgfri: 5 års garanti: 192 kr.
(Omfatter 90 dages tilbagebetalingsgaranti)

5 ÅRS UDVIDET GARANTI ORDNING

Produktets pris inkluderer en et års garanti og 30 dages penge tilbage garanti.

Dog Gear4music udvidet garanti ordning giver en forbedret service, og er designet til at tilbyde et højere beskyttelsesniveau end mange 'gratis' garantier, der tilbydes af nogle forhandlere og producenter.

Højdepunkterne i denne udvidede garantiservice er:

 • Garantien udvides til 5 år fra leveringsdatoen
 • Vores penge tilbage garanti er udvidet fra 30 dage til 90 dage (vilkår gælder efter 30 dage)
 • Samling og levering omkostninger er inkluderet i de første to år
 • Kræve 50% cash back på udgifterne til politikken efter 5 år, hvis det ikke er blevet brugt!
 • Garanti er omsættelig, hvis varen er videresalg
 • Lån eller udskiftning udstyr vil blive leveret, hvis produktet ikke repareres inden 30 dage
 • Hvis en vare ikke kan repareres, vil en lignende alternative produkt eller kontant rabat (som defineret i denne politik) blive tilbudt
 • Politikken kan annulleres inden for 30 dage, og til enhver tid efter, at en pro rata-rabat

Bemærk venligst at dette udvidet garanti er i øjeblikket kun tilgængelig på produkter, der sælges inden for EU og EØS, og er underlagt de vilkår og betingelser som beskrevet på den udvidede garanti omhandlede attest.

Denne udvidede garanti er ud over de standard Gear4music og producent garanti politik, og Gear4music vilkår og betingelser for handel. Ingen erklæring eller betingelse for salget indeholdt i disse betingelser påvirker eller begrænser dine lovbestemte rettigheder, som defineret under Consumer Protection (Distance Selling) Regulations 2000.

Produkt Ref: 16751

Mapex Black Panther Machete 14 x 6,5 Stål Lilletromme

Detaljer

Hvis du har brug for en tromme der kan hakke sig igennem de tykkeste guitar støj, så led ikke længere.

Produkt Ref: 16751

Se fuld beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se fuld beskrivelse

Efter et årti med succes betjentene Mapex i en ny æra af den legendariske Black Panther ved at indføre en ny line-up af fjorten lilletromme modeller, hver med sin egen særprægede personlighed.

Et panel af internationale Mapex kunstnere arbejder tæt sammen med Mapexs tromme designteam, og delte sin rådgivning og ekspertise om alt fra shell materialer og funktionalitet, at størrelser til æstetik.

Resultatet er en samling af unikke Black Panther Lilletrommer, der ser fantastisk og lyder endnu bedre. Hver tromme funktioner hånd bygget og hånd færdig Black Panther skaller og fuldstændigt nydesignet hardware.

Alle nye aftaler Fra den nyligt skulpturelle lug design til den smarte nye badge, Black Panther Lilletrommer er nu smukkere end nogensinde.

Cylinder-Drive si Alle nye cylinder-drive sien bruger mere selvsmørende indflydelse til at sikre problemfri drift samtidig give præcis styring af snare spændinger.

Premium Snare ledninger alle Black Panther Lilletrommer har rustfrit stål snare ledninger for sprød, livlige handling.

Sonic Saver bøjlerne Alle nye Mapex Sonic Saver Hoop bygger stol mellem flanger tøndebånd og støbt bøjlerne. Den unikke forme proces opretter en profil, der reducerer slid og ælde for både trommestikker og hænder samtidig dramatisk øge respons og fornemmelsen af hver rimshot.

Den Sonic Saver er betydeligt lettere end en konventionel støbt hoop, det vil ikke kvæle skallen? s vibrationer. Resultatet er en mere naturlig percussive lyden med meget større genklang.

Alle-nye Throwoff Mapexs nye stempel-stil kaste-off er utroligt glat og kræver minimalt besvær at operere. Justering dial beskæftiger "mikro-lock" teknologi, der giver en taktil "Klik" som det er aktiveret, giver præcis kontrol.

Hoveder af Remo Black Panther snare komme med premium Remo Trommeskind, herunder en coatede ambassador dej hoved.

Funktioner og specifikationer:

 • 1mm stål shell STINGER
 • 14" x 6 1/2"
 • Tradtional 45° forsynet med kant