Istanbul Agop XIST 14'' Hat Hej bækkener, Brilliant Finish

1.452 kr. NORMAL PRIS 1.817 kr. (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Varen kan bestilles

Det er muligt at bestille denne vare da vi i øjeblikket ikke har varen på lager.

Når du afgiver din ordre så vil vi bestille varen fra vores leverandør hurtigst muligt. Vi vil sende produktet til dig ligeså snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig vide. Ellers vil vi give besked enten via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscenter.

Anslået levering til dig: 2 November 2016

Tilføj til kurv

1 års garanti og 30 dages pengene tilbage garanti er inkluderet

1 års garanti og 30 dages pengene tilbage garanti er inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Produkt Ref: 62003

 • Stramme, fuld og fokuseret Tone kvalitet.
 • 14 tommer Medium vægt Hi-Hat bækkener.
 • Traditionelle dobbelt sidet Afstandslister.
 • B20 Bronze materiale.

Istanbul Agop XIST 14'' Hat Hej bækkener, Brilliant Finish

detaljer
Istanbul Agop XIST 14" Hi-Hat bækkenere er et sæt af B20 Bronze bækkener omhyggeligt konstrueret i Tyrkiet til at levere et tight, fokuseret og piercing hi-hat tone perfekt til at skære gennem live mix og moderne musik typer. Måling på 14 inches i diameter og med en middelsvær er XIST Hi-Hats et højtydende sæt hi-Hats som ikke kun varm og fuld lyd, men ser godt ud med deres strålende lathed finish.

Produkt Ref: 62003

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Istanbul XIST byggeprocessen

I modsætning til mange andre bækken har producenter Istanbul Agop taget en unik tilgang til at konstruere deres sortiment af utrolige bækkener ved hjælp af en innovativ præforme casting skimmel, som tillader kun 2500 strategiske hammer slag at fuldføre som modsætter sig til den traditionelle 4500. Denne imponerende teknik producerer bemærkelsesværdige resultater giver mulighed for højtydende bækkener gøres til en lavere pris, mens stadig giver utrolig lydkvalitet og præstation.

Specifikationer

 • Serie: Xist
 • Materiale: B20 Bronze
 • Lathed: Begge sider (traditionel)
 • Diameter: 14 tommer
 • Vægt: Medium
 • Finish: Strålende
 • Lyder kvaliteter: Varm, fuld, Piercing, stramme, fokuseret
 • Indeholder: 2 x 14 tommer Hi-Hat bækkener