Istanbul Agop 22" Xist iON Crash bækken

1.762 kr. NORMAL PRIS 2.205 kr. (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Vare er på ordre hos vores leverandør

Denne vare er blevet bestilt fra vores leverandør og vi afventer i øjeblikket levering.

Vi vil sende dette produkt til dig, så snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig vide. Ellers vil vi give besked via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscentret.

Anslået levering til dig: 9 November 2016

Tilføj til kurv

1 års garanti og 30 dages pengene tilbage garanti er inkluderet

1 års garanti og 30 dages pengene tilbage garanti er inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Produkt Ref: 77724

 • 22'' Crash ideelle for at fremme musikere.
 • B20 Bronze materielle producerer formulere lyd.
 • Mønstret huller for kontrolleret resonans.
 • Strålende Finish for en Smart æstetik.
 • Pre Form Casting for en autentisk fornemmelse

Istanbul Agop 22" Xist iON Crash bækken

detaljer

Istanbul Agop 22" Xist iON Crash bækken tilbyder musikere en højt projektion med kontrolleret toner. Den crash har en 22 tommer diameter, producerer alsidige toner til at rumme en vifte af stilarter. Denne model er mønstrede huller control resonans og mid-range frekvenser af bækken til en mere afbalanceret samlede lyd. Xist serien af bækkener indslag Istanbuls pre form støbeteknik for en autentisk udseende og moderne lyd. Den iON quick decay gør den velegnet til optagelse med såvel som live brug. Dette crash bækken er ideel for at fremme musikere der ønsker en mere fremragende tone.

Produkt Ref: 77724

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Xist serien

Gennem en kombination af moderne og traditionelle fremstillingsteknikker producere Xist Agop bækkener en hybrid lyd, der er karakteristisk varm og fuld rørige. De moderate overtoner gør dem egnet til både optagelse og live situationer. Istanbul bækkener er kendt for at være manuelt formet af hammer wielding bækken smede, der møjsommeligt håndværksvirksomheder hvert bækken til perfektion. Bækkenerne har en ensartet ydelse, der kan påberåbes af studerende og fagfolk mage.

Specifikationer

 • Materiale: B20 Bronze
 • Diameter: 22 Inches
 • Angreb: Hurtig
 • Forfald: Hurtig
 • Finish: Strålende
 • Bell karakter: Adskilt