Gon Bops Alex Acuna Special Edition Cajon

2.556 kr. (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Vare er på ordre hos vores leverandør

Denne vare er blevet bestilt fra vores leverandør og vi afventer i øjeblikket levering.

Vi vil sende dette produkt til dig, så snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig vide. Ellers vil vi give besked via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscentret.

Anslået levering til dig: 9 December 2016
GRATIS Levering.

Tilføj til kurv

1 års garanti og 30 dages pengene tilbage garanti er inkluderet

1 års garanti og 30 dages pengene tilbage garanti er inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Produkt Ref: 27040

  • Alex Acuna Special Edition Model.
  • Hånd-Inlayed mosaik Finish.
  • Peruvianske løvtræ tilpasning hjørner

Gon Bops Alex Acuna Special Edition Cajon

detaljer
Virkelig et kunstværk! Dette smukt og møjsommeligt hånd-inlayed instrument er også en af de mest alsidige Cajons på markedet. Dens dyb, resonant bas tonen er ærefrygtindgydende. Leger med hænder tættere til kanter resultaterne i flere niveauer af "snap", som den minimalistiske guitar streng ledninger er beskæftiget, hvilket resulterer i nogle virkelig sublim effekter.

Produkt Ref: 27040

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Ledninger konfigureres diagonalt på tværs af hjørnerne reducerede snare lyd, når du spiller bas toner. Et øget antal justerbare skruer resulterer også i større kontrol over snap og resonans. Problemfri Finish funktioner peruvianske løvtræ tilpasning hjørner med glat afrundede leddene, og individuelle flerfarvet træ fliser er arrangeret i en spektakulær træ mosaik. Hånd-udformet og grundigt testet i Peru ved faglærte håndværkere!

Født ind i en musikalsk familie i Lima, Peru, Alex Acuna begyndte at spille i lokale bands kl 10 og ved 18 legede i store Perez Prado's band. I 1967 flyttede han til Puerto Rico, hvor han studerede ved Puerto Rico Conservatory of Music, og spillede under ledelse af den berømte spanske cellist master Pablo Casals. Alex flyttede til Las Vegas i 1974, hvor han spillede med sådanne greats som Elvis Presley og Diana Ross. Mellem 1975 og 1977 cementerede han sin plads i jazz historie, da han blev både trommeslager og percussionist for én af de mest innovative og banebrydende jazz grupper af alle tid, vejrudsigt. Alex flyttede til L.A. i 1978, hvor han hurtigt oparbejdet en værdiansættes session trommeslager og percussionist for optagelser, tv- og motion pictures stilling. Hans utallige album og levende kreditter omfatte sådanne forskelligartede kunstner som U2, Paul McCartney, Joni Mitchell, Ella Fitzgerald, Chick Corea, Placido Domingo, Tito Puente, Santana og mange, mange flere.

Grundlagt i 1954 i Californien, er Gon Bops en af de ældste og mest respekterede producenter af Latin instrumenter i verden. Selskabet har været banebrydende, flere funktioner og forbedringer, der for evigt har ændret Latin instrumenter, herunder pre-monuted erstatning hoveder til conga og kromatisk optimerede cowbells. Berømte kunstnere, der bruger Gon Bops inkluderer Daniel Adair Nickelback og Tchad Smith af Red Hot Chili Peppers.

Funktioner/specifikationer:

  • Alex Acuna specialudgave modellen
  • Hånd-inlayed mosaik Finish
  • Peruvianske løvtræ tilpasning hjørner
  • Diagonalt-konfigurerede kabler til reduceret snare lyd på bas toner
  • Øget antal justerbare skruer giver større kontrol over snap og resonans