Gon Bops Alex Acuna Cha Cha Bell

404 kr. (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Vare er på ordre hos vores leverandør

Denne vare er blevet bestilt fra vores leverandør og vi afventer i øjeblikket levering.

Vi vil sende dette produkt til dig, så snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig vide. Ellers vil vi give besked via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscentret.

Anslået levering til dig: 14 December 2016

Tilføj til kurv

1 års garanti og 30 dages pengene tilbage garanti er inkluderet

1 års garanti og 30 dages pengene tilbage garanti er inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Produkt Ref: 27050

  • Alex Acuna signatur Model.
  • Svejsede fra Heavy-sporvidde stål & Forkromet belagt.
  • Eksklusive V-Grip Mount Memory Lock

Gon Bops Alex Acuna Cha Cha Bell

detaljer
Disse små, livlig Bells anvendes typisk i Cha-Cha musik. Svejsede fra heavy-sporvidde stål og chrome belagt, funktion de også Gon Bops eksklusive V-Grip mount med hukommelse lås.

Produkt Ref: 27050

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Født i en musikalsk familie i Lima, Peru, Alex Acuna begyndte at spille i lokale bands på 10, og af 18 legede i den store Perez Prado band. I 1967 flyttede han til Puerto Rico, hvor han studerede ved Puerto Rico Conservatory of Music, og spillede under ledelse af den berømte spanske cellist master Pablo Casals. Alex flyttede til Las Vegas i 1974, hvor han spillede med sådanne greats som Elvis Presley og Diana Ross. Mellem 1975 og 1977 cementerede han sin plads i jazz historie, da han blev både trommeslager og percussionist for en af de mest innovative og banebrydende jazz grupper af alle tid, vejrudsigt. Alex flyttede til L.A. i 1978, hvor han hurtigt oparbejdet en værdiansættes session trommeslager og percussionist for optagelser, tv og motion pictures stilling. Hans utallige album og live kreditter omfatte sådanne forskelligartede kunstner som U2, Paul McCartney, Joni Mitchell, Ella Fitzgerald, Chick Corea, Placido Domingo, Tito Puente, Santana og mange, mange flere.

Grundlagt i 1954 i Californien, er Gon Bops en af de ældste og mest respekterede producenter af Latin instrumenter i verden. Selskabet har været banebrydende, flere funktioner og forbedringer, der er for evigt ændret Latin instrumenter, herunder pre-monuted erstatning hoveder for conga og kromatisk optimerede cowbells. Berømte kunstnere, der bruger Gon Bops inkluderer Daniel Adair Nickelback og Chad Smith af Red Hot Chili Peppers.

Funktioner/specifikationer:

  • Alex Acuna signaturen model
  • Svejsede fra heavy-sporvidde stål
  • Forkromet belagte
  • Eksklusive V-Grip mount med hukommelse Lås