Evans slægter Resonant Tromme hoved, 15 tommer

127 kr. NORMAL PRIS 172 kr. (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Varen kan bestilles

Det er muligt at bestille denne vare da vi i øjeblikket ikke har varen på lager.

Når du afgiver din ordre så vil vi bestille varen fra vores leverandør hurtigst muligt. Vi vil sende produktet til dig ligeså snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig vide. Ellers vil vi give besked enten via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscenter.

Anslået levering til dig: 21 December 2016

Tilføj til kurv

1 års garanti og 30 dages pengene tilbage garanti er inkluderet

1 års garanti og 30 dages pengene tilbage garanti er inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Produkt Ref: 35963

  • 15 tommer Tromme hoved.
  • Meget alsidigt.
  • Rundt, fuld støtte.
  • Holdbare.

Evans slægter Resonant Tromme hoved, 15 tommer

detaljer

Evans slægter Resonant vifte leverer en lang, og fuld sustain som gengiver tromme hoved perfekt til et stort udvalg af musikalske genrer.Produkt Ref: 35963

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Evans slægter Resonant Trommeskind producere en runde sustain med stærk øvre mellemtone, der hjælpe med at bistå projektion. De er ideelle til at forbedre tonen i tromme, især når den kombineres med 2 lags dej hoved.

Evans er en globalt berømte mærke, banebrydende design af Trommeskind i over 40 år. Tidligere innovationer inkluderer EMAD, AC2S og hydraulisk serien. Alle Evans produkter er fremstillet i USA i mærker topmoderne anlæg.

Funktioner og specifikationer:

  • 15 tommer tromme hoved
  • 10 mil enkelt lags
  • Holdbare
  • Fremstillet i USA

Tromme ikke inkluderet