Evans Onyx tromme hoved, 15 tommer

173 kr. NORMAL PRIS 234 kr. (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Varen kan bestilles

Det er muligt at bestille denne vare da vi i øjeblikket ikke har varen på lager.

Når du afgiver din ordre så vil vi bestille varen fra vores leverandør hurtigst muligt. Vi vil sende produktet til dig ligeså snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig vide. Ellers vil vi give besked enten via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscenter.

Anslået levering til dig: 8 December 2016

Tilføj til kurv

1 års garanti og 30 dages pengene tilbage garanti er inkluderet

1 års garanti og 30 dages pengene tilbage garanti er inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Produkt Ref: 19963

  • 15 Tommer hoved lavet ved hjælp af to lag af 7,5 mil Film...
  • Konsekvent og holdbare.
  • Sort mat Frost belaegning

Evans Onyx tromme hoved, 15 tommer

detaljer

Evans Onyx Trommeskind er fremstillet af to lag af 7,5 mil film tilbyder høj holdbarhed. Sort mat finish er den perfekte æstetiske og lyd akkompagnement til din sæt.Produkt Ref: 19963

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Onyx Tom hoveder er designet med to lag af 7,5 mil film, der vil levere forbedret holdbarhed samtidig med at skaere live trommer. En mikro-klar belaegning giver Onyx hoveder en mat sort udseende, producerer mere low-end og en kraftigere angreb.

Evans er en globalt beromte maerke, banebrydende design af Trommeskind i over 40 ar. Tidligere innovationer inkluderer EMAD, AC2S og hydraulisk serien. Alle Evans produkter er fremstillet i USA i maerker topmoderne anlaeg.

Funktioner / specifikationer

  • 15 tommer tromme hoved med to lag af 7,5 film
  • Frost belaegning giver ekstra lave ende respons og angreb.
  • Holdbare

Bemaerk venligst: tromme ikke inkluderet.