Evans EMAD Onyx stortromme hoved, 24 tommer

458 kr. NORMAL PRIS 624 kr. (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Varen kan bestilles

Det er muligt at bestille denne vare da vi i øjeblikket ikke har varen på lager.

Når du afgiver din ordre så vil vi bestille varen fra vores leverandør hurtigst muligt. Vi vil sende produktet til dig ligeså snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig vide. Ellers vil vi give besked enten via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscenter.

Anslået levering til dig: 14 December 2016

Tilføj til kurv

1 års garanti og 30 dages pengene tilbage garanti er inkluderet

1 års garanti og 30 dages pengene tilbage garanti er inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Produkt Ref: 35351

  • 24 Tommer tromme hoved.
  • Eksternt monteret justerbare daempning System.
  • Alsidige hoved for alle musikgenrer

Evans EMAD Onyx stortromme hoved, 24 tommer

detaljer

Evans 24 tommer klart har EMAD single-ply bas hoved to justerbare dæmpning ringe, der giver mulighed for maksimering af angreb og lave ende uden at skulle fjerne hovedet.Produkt Ref: 35351

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Evans EMAD serien inkluderer en 10 mil enkelt lags film, der giver en perfekt powerbalancen, punch og lave ende. EMAD system tillader spilleren at justere angreb og fokus i hovedet hurtigt og nemt.

Evans er en globalt beromte maerke, banebrydende design af Trommeskind i over 40 ar. Tidligere innovationer inkluderer EMAD, AC2S og hydraulisk serien. Alle Evans produkter er fremstillet i USA i maerker topmoderne anlaeg.

Funktioner og specifikationer:

  • 24 tommer tromme hoved lavet med 10 mil enkelt film.
  • EMAD system giver mulighed for audio justering.
  • Udviklet til hoje standarder i USA.

Bemaerk venligst: tromme ikke inkluderet.