DW Drums Performance serie 22" 4 stykke Shell Pack, tin funkle

 • Video 1
 • Video 2
 • Video 3
 • Video 4
 • Video 5
 • Video 6
 • Video 7
17.535 kr. NORMAL PRIS 20.173 kr. (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Varen kan bestilles

Det er muligt at bestille denne vare da vi i øjeblikket ikke har varen på lager.

Når du afgiver din ordre så vil vi bestille varen fra vores leverandør hurtigst muligt. Vi vil sende produktet til dig ligeså snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig vide. Ellers vil vi give besked enten via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscenter.

Anslået levering til dig: 22 Februar 2017
GRATIS Levering.

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Tilføj til kurv

Anslået levering til dig: 22 Februar 2017
GRATIS Levering.

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Valgfri: 3 års garanti: 877 kr.
(Omfatter 60 dages tilbagebetalingsgaranti)

3 ÅRS UDVIDET GARANTI ORDNING

Produktets pris inkluderer en et års garanti og 30 dages penge tilbage garanti.

Dog Gear4music udvidet garanti ordning giver en forbedret service, og er designet til at tilbyde et højere beskyttelsesniveau end mange 'gratis' garantier, der tilbydes af nogle forhandlere og producenter.

Højdepunkterne i denne udvidede garantiservice er:

 • Garantien udvides til 3 år fra leveringsdatoen
 • Vores penge tilbage garanti er udvidet fra 30 dage til 60 dage (vilkår gælder efter 30 dage)
 • Samling og levering omkostninger er inkluderet i de første to år
 • Kræve 50% cash back på udgifterne til politikken efter 3 år, hvis det ikke er blevet brugt!
 • Garanti er omsættelig, hvis varen er videresalg
 • Lån eller udskiftning udstyr vil blive leveret, hvis produktet ikke repareres inden 30 dage
 • Hvis en vare ikke kan repareres, vil en lignende alternative produkt eller kontant rabat (som defineret i denne politik) blive tilbudt
 • Politikken kan annulleres inden for 30 dage, og til enhver tid efter, at en pro rata-rabat

Bemærk venligst at dette udvidet garanti er i øjeblikket kun tilgængelig på produkter, der sælges inden for EU og EØS, og er underlagt de vilkår og betingelser som beskrevet på den udvidede garanti omhandlede attest.

Denne udvidede garanti er ud over de standard Gear4music og producent garanti politik, og Gear4music vilkår og betingelser for handel. Ingen erklæring eller betingelse for salget indeholdt i disse betingelser påvirker eller begrænser dine lovbestemte rettigheder, som defineret under Consumer Protection (Distance Selling) Regulations 2000.

 • Made in USA fra nordamerikanske hård Rock ahorn.
 • Innovative Hybrid HVX skaller, der virkelig synge.
 • Åbne volumen Ideal for forskellige stilarter.
 • Nye kvartal tårn Lug & DW hoveder af Remo USA.
 • Sandt Pitch Tuning & DW 45 graders Back-Cut bærende kanter.

DW Drums Performance serie 22" 4 stykke Shell Pack, tin funkle

detaljer
DW Drums Performance serie 22" 4 stykke shell pakke i tin gnistre inkluderer en 22" kick tromme, 10" og 12" rack toms og en 16" gulv tom. Byder på innovative ahorn HVX skaller, disse DW Drums virkelig synge og sparke ud et højt, åbne tone, der er perfekt til fase, men kan nemt være regerede i for studio arbejde. Disse lydhør trommer fange alle de subtile nuancer af enhver spillestil og tillade individuelle trommeslagere at skinne. Plus, med unikke kvarter tårn lugs og en ultra-holdbar FinishPly finish, disse trommer lyder ser så godt som de.

Produkt Ref: 79460

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Performance Kit

Denne shell pakke funktioner 8 lags 10 x 8" og 12 x 9" rack toms, en 8 lags 16 x 14" gulv tom og en 22 x 18" sparke tromme. Når tunet lav/medium disse skaller er ideelle til rock, pop og et stort udvalg af andre musikalske genrer. Når tunet en smule strammere håndtere HVX skaller den skarpe jazz lyd med lethed.

Ahorn HVX skaller

DW præstation trommer har en helt ny shell teknologi udtænkt af John godt og DW Custom Shell Shop i Californien. DW tager håndplukkede nordamerikanske hård Rock ahorn og bruger den nyeste korn orientering teknologi til at producere HVX skaller, der leverer lav, punchy toner med masser af resonans og projektion. Denne innovative hybrid gør dem perfekte til live applikationer.

Alle præstation skaller er cool hærdet, hvilket betyder, at når de har været bagt under pres de er trykregulerede køler til at sikre, at limen straks crystalises og skallen hærder til en perfekt cylinder. Denne proces i høj grad øger tuning stabilitet.

DW Hardware

DW præstation trommer er custom-inspirerede, med en ny bydel tårn lug (en nedskaleret version af den berømte runde DW lug), lav masse trykstøbt klo krog, nye badge, logo hoved og ultra-holdbar FinishPly finish. De er designet til at blive bemærket af alle de rigtige grunde. Let at tune, overlegen klingende HVX skaller, kombineret med DW hoveder af Remo USA, STM & handel; (Suspension Tom Mounts), sande Pitch & handel; Tuning og DW 45 graders back-cut gør forsynet med kanter, disse trommer synge.

Forkromet Standard Triple Flange Hoops give disse trommer en virkelig alsidig lyd, der passer til alle typer af spillere fra jazz og funk til rock og hip hop. Stål Triple Flange Hoops kommer i graduerede vægte (1,6 mm til 8 & 10" toms, 2,3 mm for 12-18" toms).

DW & rsquo; s patenteret STM & handel; (suspension tom mount) system tillader trommer til at vibrere frit, for maksimal resonans \nmens tromme sikkert på plads. Fordi der er ingen skiver eller øskner hæmme lug stang receiver, kvælning reduceres og tuning er så nemt som nogensinde.

At give trommeslagere endnu mere control over deres lyd, DW lavet sin patenterede True-Pitch® stang system. Stængerne har 5mm tråde i stedet for 12/24, & rsquo; s standard på de fleste andre trommer. Hvis du vil sammenligne, er der 1 tråd hver 0,8 mm på deres True-Pitch® stænger (ca. 20 flere tråde), versus 1 tråd hver 1,05 mm på de fleste andre trommer. Resultatet er en mere krævende proces, tuning. Performance Series gulvet toms også funktionen forkromet stål 21" ben for stabilitet og styrke.

Remo hoveder

DW Performance serie trommer leveres som standard med et sæt af hoveder lavet specielt til DW af Remo USA. Funktionerne bas trommer belagt/klar dej hoveder (med inlay ring) og ebony resonant logo hoveder (ventilerede).

Toms leveres som standard med coasted/klar dej hoveder og klart resonant tom hoveder. Belagt/clear hoveder indarbejde en coated tone ring til den helt rigtige mængde af dæmpning med masser af resonans. Krympede kødet tøndebånd giver maksimal vibration og holdbarhed.

Om DW Drums

Trommen Workshop, eller DW, trommer har været på markedet nu for over 30 år. Hyldet som "trommeslagers choice", er DW Drums blevet den standard, som mange andre måles. Begge trommeslagere, selv, Don og John begyndte DW i 1972 at skabe nye og innovative produkter til at forbedre den art af trommespil.

"Vi er altid tænker på Sådan gør tingene en lille smule bedre, vi forsøger at svare på denne tråd, der løber gennem hver trommeslager sjæl." John, DW Drums

Nu denne enormt respekterede amerikanske drum mærke har kunstnere som Dave Grohl, Aaron Spears (Usher), Neil Pert (Rush), Sheila E (Prince) og Roger Taylor (dronningen) på deres rosta og er anerkendt i hele verden som et tegn på kvalitet.

Anmeldelser

"At tage en premium brand i en lavere pricepoint kan være en vanskelig opgave, men DW synes at have fået Performance serien spot på." Rhythm Magazine

"Stortrommen har en virkelig varm tone og kan være tunet ganske lav for rock applikationer, men også bevarer sin klangfarve, varme og fylde i lyden ved høje spændinger. Trommen har en konkret bemærkning, lilletrommere end et bump, der bare syntes at blande sig med uanset hvilken stil af musik spillede." Trommescene Magazine

"Kombinerer vandrette, lodrette og cross-laminerede lag i disse skaller har skabt en rig, lav-medio klangfarve tromme med ekstra styrke og projektion. Du får bedst af mange verdener med Performance serie trommer. Dette sæt er velafbalanceret, fokuseret,, dynamisk og alsidig i live eller optagelse miljøer. Jeg kan se dem flyvende ud af døren." Trommeslager Magazine

Funktioner

 • Nyt kvartal tårn forbindelsesstykker
 • Lav masse trykstøbt klo kroge
 • Ultra-holdbar FinishPly finish
 • Superior klingende ahorn HVX skaller
 • Hoveder af Remo USA
 • STM & handel; (Suspension Tom Mounts)
 • Ægte Pitch & handel; Tuning
 • DW 45 graders back-cut forsynet med kanter

Konfiguration

 • Kick: 8 lags 22"x 18"
 • Rack Tom: 8 lags 12" x 9"
 • Rack Tom: 8 lags 10 ' x 8'
 • Gulv Tom: 8 lags 16" x 14"