Beskyttelse spektakel Fleece sæde dække 15 "

182 kr. (herunder moms @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeveringsoplysninger

Varen bestilles

Denne vare er tilgængelig til orden, og vi i øjeblikket har ikke varen på lager.

Når du afgiver din ordre, vil vi anmode varen fra vores leverandør hurtigst muligt. Vi vil sende dette produkt til dig, så snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over, når vi vil være i stand til at levere produktet til dig, baseret på vores leverandør normal levering tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare, vil vi lade dig vide ellers, vi vil rådgive af e-mail eller SMS, når varen er afsendt fra vores omdelingscentret.

Anslået levering til dig: 8 September 2016

Tilføj til kurv

1 års garanti og 30 dages pengene-tilbage garanti inkluderet

1 års garanti og 30 dages pengene-tilbage garanti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Produkt Ref: 26762

  • Til Fit 15 "runde Trommestol n.
  • Træksnor lukning.
  • Passer ikke Saddle Thrones

Beskyttelse spektakel Fleece sæde dække 15 "

Detaljer
Bo varmt og hyggeligt, mens du spiller med dette sæde dækker fremstillet beskyttelse Spektakels Propile ikke-slibende syntetiske fleece. Det masseudskrivning let over sædet og forbliver på plads med en træksnor lukning. Trommen tronen ikke inkluderet.

Produkt Ref: 26762

Se fuld beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se fuld beskrivelse

Baseret i Cornwall, gjort beskyttelse spektakel deres navn gør beskyttende sække til surfbrætter. Deres erfaringer til at beskytte disse skrøbelige bestyrelser er siden blevet overført til beskytte musikinstrumenter. Deres mission er enkel: at give musikerne i verden transportsystemer af højeste kvalitet, der kombinerer ubesværet transport og funktionalitet med maksimal beskyttelse, uanset koncerten.

Funktioner/specifikationer:

  • 15 "Propile fleece sæde dæksel
  • Simpelthen trækker over sæde og pull ledningen grip stramt
  • Passer ikke saddel thrones