Ahead Armor 18'' x 16'' gulv Tom tromme sag

484 kr. NORMAL PRIS 576 kr. (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Varen kan bestilles

Det er muligt at bestille denne vare da vi i øjeblikket ikke har varen på lager.

Når du afgiver din ordre så vil vi bestille varen fra vores leverandør hurtigst muligt. Vi vil sende produktet til dig ligeså snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig vide. Ellers vil vi give besked enten via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscenter.

Anslået levering til dig: 19 December 2016

Tilføj til kurv

1 års garanti og 30 dages pengene tilbage garanti er inkluderet

1 års garanti og 30 dages pengene tilbage garanti er inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Produkt Ref: 63019

  • Vejrbestandig og vandtæt 600 Denier udvendig.
  • Premium-Grade Sherpa Fleece foring.
  • Indeholder den patenterede DynaZip zippe System.
  • DX-Core giver stivhed af slagfast skum.
  • Innovative TruForm Design giver en meget Snugger pasform

Ahead Armor 18'' x 16'' gulv Tom tromme sag

detaljer

Den kommende Armor Tom tromme etui har en unik og patenteret TruForm & #8482; design. Denne innovative design svarer til det '' sande '' form af tromme plus dets monteringsdele og universal teardrop formen tillader en meget snugger pasform. Komplet med en DynaZip & #8482; zippe system og DX-Core & #8482; konstruktion, sagen videre Armor giver overlegen beskyttelse. Den overdådigt interiør er suppleret med styrke og holdbarhed af en vejrbestandig og vandtæt, 600 denier polyester ydre med en dobbelt søm for ekstra styrke.

Produkt Ref: 63019

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Dyna-Zip & #8482; og DX-Core & #8482;

Dyna-Zip & #8482; zippe system gør at tage din tromme ind og ud af sagen meget lettere. Kombinere en cutaway design med en lynlås, der bevæger sig langs diameter af sagen og ned begge sider. Den eksklusive DX-Core & #8482; giver sikkerhed af to lag af høj effekt skum polstring plus blødhed af premium grade Sherpa fleece foring. Denne konstruktion øger både chok absorption kapacitet af sagen og beskyttelse af dine trommer.