Tromme maskiner

Tromme maskiner har været central for lyden af Hip-Hop og dance musik i årtier. Kunstnere så forskellige som Timbaland, The Orb og New Order har gjort Rolands oprindelige TR-909 og TR-808 klassiske musikalske designs.

View All Information

Tromme maskiner

Første 44 produkter viser

Om tromme maskiner

Tromme maskiner udnytte prøver eller syntese i rækkefølge til sekvens eller post trommer elementer ved hjælp af pads eller knapper. Mange, såsom Elektron Machinedrum, inkluderer et trin sequencer at tillade brugere at sekvens en trinvis beat. Sådanne tromme maskiner er utroligt alsidig, giver mulighed for at oprette melodiske trommer sekvenser, foruden konventionelle tromme lyde. Brugen af prøver og gang strække udvider yderligere mulighederne tromme maskiner kan give, give mulighed for helt nye lyde skal oprettes fra en oprindelig prøve.

Typisk tillader de også på farten sampler og tidstro registrering. Såvel som at blive populær i elektronisk musik, kan de også brugt i stedet for en trommeslager, hvor de ikke er tilgængelige eller ønskede.

Stadig mere tromme software studios indarbejde maskine enheder, der tilbyder ekspansiv sampler kapaciteter. Brugen af MIDI-controllere såsom Korg PadKontrol kan give de føler og samspillet mellem en hardware tromme maskine i en softwarepakke.

Tromme maskine nyheder

Roland TD-1KPX V-Trommes Electronic Trommesæt nu på lager

Den Roland TD-1KPX Portable V-Trommes Electronic Trommesæt kommer som den mest rentable af området V Tromme men bestemt ikke sparer på kvaliteten... Mere »

En uge til at gå indtil Roland's 'fremtid omdefineres'

Med over 30 planlagte produktudgivelser lover 909 dage at være en banebrydende begivenhed... Mere »

Gratis 5-års garanti på Roland TD - 30K og TD-30KV V-Pro trommesæt

Roland TD - 30K og TD-30KV V-Pro drum sæts kommer nu med et gratis 5-års garanti i et tidsbegrænset tilbud (anvendelig i UK kun).... Mere »