Yamaha YVN100G professionel akustisk violin 4/4

kr. 44.520 NORMAL PRIS kr. 52.336 (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Varen kan bestilles

Det er muligt at bestille denne vare da vi i øjeblikket ikke har varen på lager.

Når du afgiver din ordre så vil vi bestille varen fra vores leverandør hurtigst muligt. Vi vil sende produktet til dig ligeså snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig vide. Ellers vil vi give besked enten via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscenter.

Anslået levering til dig: 19 April 2017
GRATIS Levering.

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Tilføj til kurv

Anslået levering til dig: 19 April 2017
GRATIS Levering.

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Valgfri: 5 års garanti: kr. 2.894
(Omfatter 90 dages tilbagebetalingsgaranti)

5 ÅRS UDVIDET GARANTI ORDNING

Produktets pris inkluderer en et års garanti og 30 dages penge tilbage garanti.

Dog Gear4music udvidet garanti ordning giver en forbedret service, og er designet til at tilbyde et højere beskyttelsesniveau end mange 'gratis' garantier, der tilbydes af nogle forhandlere og producenter.

Højdepunkterne i denne udvidede garantiservice er:

 • Garantien udvides til 5 år fra leveringsdatoen
 • Vores penge tilbage garanti er udvidet fra 30 dage til 90 dage (vilkår gælder efter 30 dage)
 • Samling og levering omkostninger er inkluderet i de første to år
 • Kræve 50% cash back på udgifterne til politikken efter 5 år, hvis det ikke er blevet brugt!
 • Garanti er omsættelig, hvis varen er videresalg
 • Lån eller udskiftning udstyr vil blive leveret, hvis produktet ikke repareres inden 30 dage
 • Hvis en vare ikke kan repareres, vil en lignende alternative produkt eller kontant rabat (som defineret i denne politik) blive tilbudt
 • Politikken kan annulleres inden for 30 dage, og til enhver tid efter, at en pro rata-rabat

Bemærk venligst at dette udvidet garanti er i øjeblikket kun tilgængelig på produkter, der sælges inden for EU og EØS, og er underlagt de vilkår og betingelser som beskrevet på den udvidede garanti omhandlede attest.

Denne udvidede garanti er ud over de standard Gear4music og producent garanti politik, og Gear4music vilkår og betingelser for handel. Ingen erklæring eller betingelse for salget indeholdt i disse betingelser påvirker eller begrænser dine lovbestemte rettigheder, som defineret under Consumer Protection (Distance Selling) Regulations 2000.

 • Inspireret af Guarneri del Gesu
 • Fuld størrelse professionel violin
 • Buksbom stemmeskruer og hagebrædt
 • Ibenholt gribebræt
 • Aubert Deluxe stol og Dominant strenge

Yamaha YVN100G professionel akustisk violin 4/4

detaljer

YVN100G er dannet ved brug  af de samme specifikationer som YVN200G og er også baseret på violiner af Guarneri del Gesu. Den byder på varm fyldig tone rig på overtoner, men med nok definition til at lyde klart og levende i alle registre. 100-serien er udformet af de samme erfarne håndværkere, der producerer 200-serien, og leverer exceptionel kvalitet til en overraskende overkommelig pris.

Produkt Ref: 20742

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Design påvirket af Guarneri del Gesu

De mest kendte og eftertragtede violiner er sandsynligvis Stradivarius modeller. De mindre kendte og velsagtens mere værdifulde instrumenter er dog dem, der foretages af familien Guarneri. En familie af luthiers baseret i Cremona i Italien i det 17 og 18 århundrede, berømt for deres mørkere lyd i sammenligning med Stradivarius designs. De har været begunstiget af kunstnere som Niccolo Paganini.

Yamaha replikat

Yamaha har smukt replikeret denne model til at bare ligne dem, der foretages af familien Guarneri med lignende begunstigede kvaliteter. Denne violin er i stand til at opnå rig harmoniske toner og har en melodiøs øvre register, men YVN100G stadig har nok definition så klart og levende lyde hele alle registre. Udformet af de samme dygtige håndværkere som 200-serien disse violiner levere ekstraordinær høj kvalitet til en overkommelig pris.

Solid træ konstruktion og Aubert Bridge

Denne professionelle instrument kan prale af nogle fint valgte Gran og ahorn skove at gå ind i kroppen af instrumentet. Solid håndlavede kroppen giver en smuk resonans, især i det midterste register, der giver dette instrument det er varm og fyldig lyd. Deluxe Aubert stol har medtaget med denne violin, at sikre, at lyden fra strengene overføres bedst muligt på kroppen. På denne violin, er blevet brugt en ibenholt gribebræt, blødere og mere letvægts boxwood ploops, tailpiece og hagebræt.

Wittner komponenter og dominerende strygere

Yamaha YVN100G kommer med komponenter af høj kvalitet, som du ville forvente fra en professionel instrument. En Wittner Hill type guld fine tuner er blevet tilføjet, et firma, der laver topklasse komponenter for strengeinstrumenter. Derudover er top kvalitet dominerende strenge blevet føjet til instrumentet og E streng funktioner en professionel gold brokat streng.

Ibenholt gribebræt

Ibenholt er bedst kendt for den klare og skarpe angreb det producerer - ofte lysere end ahorn. Det fik en sammenlignelig tæthed til ahorn, dog ibenholt har oilier porer og ekstra sprøde kerner. Dette materiale har en meget jævn, hurtig afspilning kvalitet, fordi det ikke kræver nogen finish.

Full Size Violin

Denne 4/4 størrelse Yamaha YVN100G professionelle violin er ideelt egnet til de fleste spillere - voksne og ældre børn kan nyde den behagelige passer dette instrument. Bekymre dig ikke mere om justering instrument til din størrelse og koncentrere sig udelukkende om din musikalske forberedelse.

Specifikationer

Kroppen

 • Finish: Fuldt hånd børstet/italiensk guld
 • Lak: Olie lak
 • Type: Guarneri del Gesu
 • Top: Rødgran
 • Bund: Ahorn
 • Side: Ahorn
 • Hals: Ahorn
 • Finger bord: Ebony
 • Størrelse: 4/4

Dele

 • Hoved: Aubert "Deluxe" med pergament
 • Tuning ploops: Buksbom
 • Tailpiece: Buksbom
 • Hage resten: Buksbom
 • Strings: Dominerende (GDA), guld Brokat (E)
 • Fine Tuner: Wittner "Hill Type" guld (på E streng)