Yamaha YSL882O Limited Edition Xeno 20th jubilæum Bb/F Basun

kr. 29.790 NORMAL PRIS kr. 31.553 (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Varen kan bestilles

Det er muligt at bestille denne vare da vi i øjeblikket ikke har varen på lager.

Når du afgiver din ordre så vil vi bestille varen fra vores leverandør hurtigst muligt. Vi vil sende produktet til dig ligeså snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig vide. Ellers vil vi give besked enten via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscenter.

Anslået levering til dig: 9 Maj 2017
GRATIS Levering.

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Tilføj til kurv

Anslået levering til dig: 9 Maj 2017
GRATIS Levering.

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Valgfri: 5 års garanti: kr. 1.936
(Omfatter 90 dages tilbagebetalingsgaranti)

5 ÅRS UDVIDET GARANTI ORDNING

Produktets pris inkluderer en et års garanti og 30 dages penge tilbage garanti.

Dog Gear4music udvidet garanti ordning giver en forbedret service, og er designet til at tilbyde et højere beskyttelsesniveau end mange 'gratis' garantier, der tilbydes af nogle forhandlere og producenter.

Højdepunkterne i denne udvidede garantiservice er:

 • Garantien udvides til 5 år fra leveringsdatoen
 • Vores penge tilbage garanti er udvidet fra 30 dage til 90 dage (vilkår gælder efter 30 dage)
 • Samling og levering omkostninger er inkluderet i de første to år
 • Kræve 50% cash back på udgifterne til politikken efter 5 år, hvis det ikke er blevet brugt!
 • Garanti er omsættelig, hvis varen er videresalg
 • Lån eller udskiftning udstyr vil blive leveret, hvis produktet ikke repareres inden 30 dage
 • Hvis en vare ikke kan repareres, vil en lignende alternative produkt eller kontant rabat (som defineret i denne politik) blive tilbudt
 • Politikken kan annulleres inden for 30 dage, og til enhver tid efter, at en pro rata-rabat

Bemærk venligst at dette udvidet garanti er i øjeblikket kun tilgængelig på produkter, der sælges inden for EU og EØS, og er underlagt de vilkår og betingelser som beskrevet på den udvidede garanti omhandlede attest.

Denne udvidede garanti er ud over de standard Gear4music og producent garanti politik, og Gear4music vilkår og betingelser for handel. Ingen erklæring eller betingelse for salget indeholdt i disse betingelser påvirker eller begrænser dine lovbestemte rettigheder, som defineret under Consumer Protection (Distance Selling) Regulations 2000.

 • Limited Edition Model fejrer 20 års Xeno serien
 • Inkluderer 20 års jubilæum Xeno sag + Sullivan Mouthpiece
 • Xeno serie trækker sammen en kort af håndværk
 • Byder på elegante Xeno 20th jubilæum gravering på Bell
 • Kombinerer gamle begunstigede funktioner med nye entydige specifikationer

Yamaha YSL882O Limited Edition Xeno 20th jubilæum Bb/F Basun

detaljer

Yamaha YSL882O Limited Edition Xeno 20th jubilæum Model Basun har en professionel leder klar lak finish, komplimenteret af en gul messing klokke. For at give det en limited edition har kvalitet Yamaha indført nogle nye unikke specifikationer, samt overføre nogle gamle begunstigede funktioner over populære Xeno serie modeller. YSL882O består af materialer af høj kvalitet, der sikrer fittings er pålidelige for kommende år. Xenos lange og hæderkronede historie har aktiveret denne model til at give blid modenhed og varm, karismatiske toner i en basun. Inkluderet med denne Basun drejer sullivan mundstykke og en 20th jubilæum xeno Basun.

Produkt Ref: 71747

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Xeno 20th jubilæum

For at fejre 20-årsdagen for deres Xeno Basun serie, har Yamaha indført limited edition YSL882O model, herunder en kombination af gamle begunstigede funktioner med nye entydige specifikationer. I første omgang indført tilbage i 1995, trækker denne serie sammen en kort håndværk med fremragende instrument design og avanceret teknologi, samt erfaring, talent og drømme om beæret over kunstnere fra hele verden. Basuner i denne serie inspirere spillere med deres utrolige power og projektion. Sammen med deres omdefineret modstand og reaktion har disse basuner store tonale fleksibilitet. Xenos lange og hæderkronede historie har aktiveret denne model til at give blid modenhed og varme, karismatiske toner i en basun.

Materialer af høj kvalitet og pålidelig Fittings

At være af sådanne ekstraordinære værdi til sine spillere, kombinerer YSL882O nogle af de mest populære funktioner fra Xeno-serien så langt med nogle nye unikke specifikationer til at give det en limited edition kvalitet. Den standard tuning slide er blevet erstattet med en langt mere attraktiv guld messing, en. Fælles landbrugspolitik på denne model er den samme som den roterende ventil cap figurerede på den YBL - 822G, producerer en rig resonans, men med en lidt anden kant end standardmodellen Xeno. Yderligere finjustering er et resultat af optimeret modstand tilføjer som er inkluderet i denne limited edition særlige. YSL882O Basun har et bredere hånd slide med en nikkel sølv skurk, der giver en solid og kraftig tone. Bell har et fantastisk 'Xeno 20th Anniversary' gravering, kan producere varme toner og ekstraordinære projektion. Dette design består af nogle af Yamahas højeste kvalitet materialer og funktioner pålidelige, holdbare beslag, der vil vare i mange år fremover.

Sullivan Mouthpiece + 20 års jubilæum Xeno Basun sag

YSL882O Basun kommer med en sullivan mundstykke, kan producere glatte lyde med tonale dybde. Også inkluderet med denne model er en 20 års jubilæum Xeno Basun sag. Sagen kommer i en tofarvet elfenben og brun farve med brun foer, og giver undtagelse beskyttelse for denne sentimentale mester stykke.

Funktioner

 • Bredere hånd slide med nikkel sølv Crook, bidrager til Solid/kraftig Tone
 • Guld messing vigtigste Tuning dias
 • Xeno 20th jubilæum klokke gravering

Specifikationer

 • Nøglen af: BB/F
 • Bell: Gul messing
 • Indre slide materiale: Nysølv
 • Ydre slide materiale: Gul messing med en nikkel sølv Crook
 • Bell Diameter: 220 mm (8 2/3")
 • Bar størrelse: Store, 13.89mm (0.547")
 • Finish: Klar lak
 • Medfølgende tilbehør: Sullivan Mouthpiece + 20 års jubilæum Xeno Basun sag