Yamaha YSL630 professionel basun, medium boring

13.508 kr. NORMALPRIS 15.696 kr. (herunder moms @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeveringsoplysninger

Varen bestilles

Denne vare er tilgængelig til orden, og vi i øjeblikket har ikke varen på lager.

Når du afgiver din ordre, vil vi anmode varen fra vores leverandør hurtigst muligt. Vi vil sende dette produkt til dig, så snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over, når vi vil være i stand til at levere produktet til dig, baseret på vores leverandør normal levering tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare, vil vi lade dig vide ellers, vi vil rådgive af e-mail eller SMS, når varen er afsendt fra vores omdelingscentret.

Anslået levering til dig: 11 August 2016

Tilføj til kurv

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Valgfri: 5 års garanti: 878 kr.
(Omfatter 90 dages tilbagebetalingsgaranti)

5 ÅRS UDVIDET GARANTI ORDNING

Produktets pris inkluderer en et års garanti og 30 dages penge tilbage garanti.

Dog Gear4music udvidet garanti ordning giver en forbedret service, og er designet til at tilbyde et højere beskyttelsesniveau end mange 'gratis' garantier, der tilbydes af nogle forhandlere og producenter.

Højdepunkterne i denne udvidede garantiservice er:

 • Garantien udvides til 5 år fra leveringsdatoen
 • Vores penge tilbage garanti er udvidet fra 30 dage til 90 dage (vilkår gælder efter 30 dage)
 • Samling og levering omkostninger er inkluderet i de første to år
 • Kræve 50% cash back på udgifterne til politikken efter 5 år, hvis det ikke er blevet brugt!
 • Garanti er omsættelig, hvis varen er videresalg
 • Lån eller udskiftning udstyr vil blive leveret, hvis produktet ikke repareres inden 30 dage
 • Hvis en vare ikke kan repareres, vil en lignende alternative produkt eller kontant rabat (som defineret i denne politik) blive tilbudt
 • Politikken kan annulleres inden for 30 dage, og til enhver tid efter, at en pro rata-rabat

Bemærk venligst at dette udvidet garanti er i øjeblikket kun tilgængelig på produkter, der sælges inden for EU og EØS, og er underlagt de vilkår og betingelser som beskrevet på den udvidede garanti omhandlede attest.

Denne udvidede garanti er ud over de standard Gear4music og producent garanti politik, og Gear4music vilkår og betingelser for handel. Ingen erklæring eller betingelse for salget indeholdt i disse betingelser påvirker eller begrænser dine lovbestemte rettigheder, som defineret under Consumer Protection (Distance Selling) Regulations 2000.

Produkt Ref: 24711

 • Håndformet gul messing klokke
 • Indsnævre stil dias
 • Præcise Intonation og Solid Core lyd
 • Inkluderer Yamaha kuffert

Yamaha YSL630 professionel basun, medium boring

Detaljer

Yamaha professionel model basuner har længe været populære takket være deres hurtige og adrætte reaktion, meget præcis intonation, og rige varm tone. De nye Pro serien har holdt alle disse fine kvaliteter, samtidig med at tilføje nogle design features fra vores topmodeller Xeno basuner. Deres brede lyd har en veldefineret tonal kerne for fremragende projektion i alle registre til enhver dynamik. _ 630 har en medium stor boring for en stærk orkestrale stil ydeevne, og en to-delt hånd-hamrede klokke for en hurtig reaktion, mens den smalle stil slide og medium vægt konstruktion giver exceptionel spille fleksibilitet.

Produkt Ref: 24711

Se fuld beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se fuld beskrivelse

Professional 600 serien Basun

Yamaha 600 serien basuner har gjort populære gennem deres smidighed og præcis intonation, hvilket gør dem en fantastisk instrument for den kræsne performer. Med en dejlig tonale kerne tilbyder instrumentet stor projektion og en lyd, der er fuld af karakter i alle dynamiske områder.

Symfonisk klingende Instrument

Selvom denne Basun kan anvendes i alle situationer på grund af sin alsidighed, producerer Yamaha YSL630 en symfonisk og hele lyd, som er yderst relevante i orkestre og vind ensembler. Denne Bb instrument har en medium-large boring størrelse, hvilket giver en farverig tone med en lidt mindre mængde luft. Ud over dette gør har ingen F vedhæftet fil det lettere i vægt og nem at administrere.

Alt hvad du behøver

Inkluderet med denne Basun er alt, hvad du behøver at komme i gang. En Yamaha 48 mindre skanken mundstykke egnet til generiske Basun spiller er inkluderet for at sikre du kan få spille med det samme. Derudover har en solid kuffert medtaget nogle Basun creme og klud.

Funktioner og specifikationer

 • Nøglen: BB
 • Body Finish: Guld lak
 • Bell: Guld messing
 • Bell Diameter: 214.4 mm (8 1/2"')
 • Kede størrelse: 13.34 mm (0.525")
 • Indre slide materiale: Nysølv
 • Ydre slide materiale: Nysølv

Medfølgende tilbehør

 • Kasse:Hårdt støbt sag
 • Mundstykke:Mindre skanken 48 Basun Mouthpeice