Yamaha YSL447GE mellemliggende basun, stor boring

kr. 8.879 NORMAL PRIS kr. 10.362 (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Varen kan bestilles

Det er muligt at bestille denne vare da vi i øjeblikket ikke har varen på lager.

Når du afgiver din ordre så vil vi bestille varen fra vores leverandør hurtigst muligt. Vi vil sende produktet til dig ligeså snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig vide. Ellers vil vi give besked enten via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscenter.

Anslået levering til dig: 12 April 2017
GRATIS Levering.

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Tilføj til kurv

Anslået levering til dig: 12 April 2017
GRATIS Levering.

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Valgfri: 5 års garanti: kr. 577
(Omfatter 90 dages tilbagebetalingsgaranti)

5 ÅRS UDVIDET GARANTI ORDNING

Produktets pris inkluderer en et års garanti og 30 dages penge tilbage garanti.

Dog Gear4music udvidet garanti ordning giver en forbedret service, og er designet til at tilbyde et højere beskyttelsesniveau end mange 'gratis' garantier, der tilbydes af nogle forhandlere og producenter.

Højdepunkterne i denne udvidede garantiservice er:

 • Garantien udvides til 5 år fra leveringsdatoen
 • Vores penge tilbage garanti er udvidet fra 30 dage til 90 dage (vilkår gælder efter 30 dage)
 • Samling og levering omkostninger er inkluderet i de første to år
 • Kræve 50% cash back på udgifterne til politikken efter 5 år, hvis det ikke er blevet brugt!
 • Garanti er omsættelig, hvis varen er videresalg
 • Lån eller udskiftning udstyr vil blive leveret, hvis produktet ikke repareres inden 30 dage
 • Hvis en vare ikke kan repareres, vil en lignende alternative produkt eller kontant rabat (som defineret i denne politik) blive tilbudt
 • Politikken kan annulleres inden for 30 dage, og til enhver tid efter, at en pro rata-rabat

Bemærk venligst at dette udvidet garanti er i øjeblikket kun tilgængelig på produkter, der sælges inden for EU og EØS, og er underlagt de vilkår og betingelser som beskrevet på den udvidede garanti omhandlede attest.

Denne udvidede garanti er ud over de standard Gear4music og producent garanti politik, og Gear4music vilkår og betingelser for handel. Ingen erklæring eller betingelse for salget indeholdt i disse betingelser påvirker eller begrænser dine lovbestemte rettigheder, som defineret under Consumer Protection (Distance Selling) Regulations 2000.

 • Stort bor ideel til orkester spil
 • Guld messing Bell
 • Afbalanceret Design
 • Yamaha kuffert og mundstykke inkluderet

Yamaha YSL447GE mellemliggende basun, stor boring

detaljer

YSL-447G har en smuk rig tone, let spilbarhed, og et afbalanceret respons. Deres boring og klokke størrelser er de samme som professionelle modeller, og det kan prale med en håndlavet samling, som du normalt kun ville forvente af en top-of-the-line trombone. _ 8-1/2 "klokke er lavet af guld messing for en varm, fyldig lyd, som kan fylde en koncertsal og intonation er meget præcis. _ slide aktion er glat, og hurtig respons og behagelig spilbarhed er konsekvent i næsten ethvert register , på næsten enhver dynamisk. _ YSL-447G tilbyder et stort orkester boring til kraftfuld lyd projektion.

Produkt Ref: 24709

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Symfonisk klingende Instrument

Selvom denne Basun kan anvendes i alle situationer på grund af sin alsidighed, producerer Yamaha YSL447G en symfonisk og hele lyd, som er yderst relevante i orkestre og vind ensembler. Denne Bb instrument har en stor boringen størrelse, som giver en fyldig og mere mystiske tone. Ud over dette gør at have ingen F vedhæftet fil det lettere i vægt og lettere at administrere.

Pålidelige mekanismer

Lufttæt slide konstruktion er garanteret af specialdesignede one-piece indre slide strømper. De tilbyder glattere slide indsats samt bedre alignments (herunder udvidet 6. & 7. holdninger). For at forbedre glat aktion yderligere og bidrage til stabiliteten i diaset har Yamaha brugt langtidsholdbare nikkel sølv rørformede seler. Perfekt afrundet slange brugt til at opnå mindre turbulens og en jævn luftstrøm, samt gør det muligt for en fremragende skala og reduceret modstand. En høj energi laser skaber en næsten problemfri klokke ved fusing sammen messing, muliggør kontinuerlig selv vibrationer. Alle Yamaha basuner har en unik slide lås design, der forhindrer diasset i falde ned. Letvægts instrument var designet med spillere i tankerne. Instrumentet er så meget nemmere og mere behagelig at spille. Yamaha bruge en balancer dygtigt fordeler vægten på tværs af instrument for en all round lysere føler.

Kvalitetsmaterialer

YSL447GE består af pålidelige materialer perfekt til en elev, der har brug for deres udstyr til at holde i mange år. En god kvalitet instrument er nøglen til læring sande færdigheder fra startenYamaha har brugt krom nikkel-sølv, indre slide til at bevare holdbarhed og give spillere med en hurtig, følsomme svar. Ét stykke gul messing ydre slide indeholder en nøjagtig diameter i hele sin længde. Denne type konstruktion tillader lufttæthed, glat aktion, enestående holdbarhed, og forbedrer respons og resonans til lyden. Yamaha har opgraderet klokke til guld messing, som producerer fyldig lyde og fleksibel reaktion ofte anvendes kun på high-end modeller.

Medfølgende tilbehør

YSL447GE Basun kommer med en letvægts solid kuffert, som er ideel til rejser musikere går til og fra prøver og koncerter. Kuffert vil beskytte apparatet mod slag og ridser - holder det ser, føler og lyde som nyt for længere. Også inkluderet i denne pakke er en Yamaha 48L store skanken mundstykke egnet til generiske Basun spiller. Mundstykket er en Yamaha særlige akustiske design, som giver mulighed for præcis intonation og bedre blæser control. Ud over dette er der også en basun klud og creme. Alle disse elementer gør en fantastisk start up sæt for en nybegynder eller en fremragende pakke for en professionel på et budget.

Specifikationer

 • Nøglen af: BB
 • Finish: Guld lak
 • Bell materiale: Guld messing
 • Bell Diameter: 214.4 mm (8 1/2")
 • Kede størrelse: 13.89 mm (0.547")
 • Indre slide materiale: Nysølv
 • Ydre slide materiale: Nysølv

Medfølgende tilbehør

 • Yamaha SLC210 hård støbt sag
 • Yamaha 48L store skanken mundstykke