Yamaha YSL - 881G Xeno Custom serie Bb/f Basun

kr. 18.215 NORMAL PRIS kr. 21.069 (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Varen kan bestilles

Det er muligt at bestille denne vare da vi i øjeblikket ikke har varen på lager.

Når du afgiver din ordre så vil vi bestille varen fra vores leverandør hurtigst muligt. Vi vil sende produktet til dig ligeså snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig vide. Ellers vil vi give besked enten via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscenter.

Anslået levering til dig: 1 Juni 2017
GRATIS Levering.

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Tilføj til kurv

Anslået levering til dig: 1 Juni 2017
GRATIS Levering.

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Valgfri: 5 års garanti: kr. 1.184
(Omfatter 90 dages tilbagebetalingsgaranti)

5 ÅRS UDVIDET GARANTI ORDNING

Produktets pris inkluderer en et års garanti og 30 dages penge tilbage garanti.

Dog Gear4music udvidet garanti ordning giver en forbedret service, og er designet til at tilbyde et højere beskyttelsesniveau end mange 'gratis' garantier, der tilbydes af nogle forhandlere og producenter.

Højdepunkterne i denne udvidede garantiservice er:

 • Garantien udvides til 5 år fra leveringsdatoen
 • Vores penge tilbage garanti er udvidet fra 30 dage til 90 dage (vilkår gælder efter 30 dage)
 • Samling og levering omkostninger er inkluderet i de første to år
 • Kræve 50% cash back på udgifterne til politikken efter 5 år, hvis det ikke er blevet brugt!
 • Garanti er omsættelig, hvis varen er videresalg
 • Lån eller udskiftning udstyr vil blive leveret, hvis produktet ikke repareres inden 30 dage
 • Hvis en vare ikke kan repareres, vil en lignende alternative produkt eller kontant rabat (som defineret i denne politik) blive tilbudt
 • Politikken kan annulleres inden for 30 dage, og til enhver tid efter, at en pro rata-rabat

Bemærk venligst at dette udvidet garanti er i øjeblikket kun tilgængelig på produkter, der sælges inden for EU og EØS, og er underlagt de vilkår og betingelser som beskrevet på den udvidede garanti omhandlede attest.

Denne udvidede garanti er ud over de standard Gear4music og producent garanti politik, og Gear4music vilkår og betingelser for handel. Ingen erklæring eller betingelse for salget indeholdt i disse betingelser påvirker eller begrænser dine lovbestemte rettigheder, som defineret under Consumer Protection (Distance Selling) Regulations 2000.

 • Open-Wrap F Section, der producerer en gratis blæser svar
 • Afbalanceret & selv lyde, at du skal høre at tro
 • Kraftfulde projektion & subtile Control under vanskelige passager
 • Tilbyder fleksible myriader tonale farver
 • Bell er hånd hamret for bedste Orchestral lyde

Yamaha YSL - 881G Xeno Custom serie Bb/f Basun

detaljer
Yamaha YSL - 881G Xeno Basun funktioner en heavy gauge messing og en tykvæggede, one-piece loddede klokke, der var tidligere hånd hamret tusindvis af gange for at opnå den bedste orkesterklang. Open-wrap F section producerer en gratis-blæser respons og hele instrumentet har en balance og jævnhed, du skal høre for at tro. Under de vanskeligste passager begge kraftige projektion og subtile control kan opnås fra de fleksible myriader tonale farver brugt på dette instrument.

Produkt Ref: 72065

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Xeno-serien

Xeno serie trækker sammen en kort af håndværk, der involverer design, avanceret teknologi og erfaring, talent og drømme om beæret over kunstnere fra hele verden. Basuner i denne serie er her at inspirere deres spillere med utrolig power og projektion, de producerer. Sammen med deres fleksible myriader tonale farver disse basuner producere kraftige projektion og subtile control, selv gennem de vanskeligste passager. Xeno basuner fortsætte med at udvikle mod deres kunstneres behov for at være de ideelle musikinstrumenter på markedet.

Ét stykke hånd hamret Bell

Ét stykke klokke featured på denne YSL - 881G Basun hjælper instrument til at opnå en ren og dominerende tone. Bell har en aksial søm, der gør det en kontinuerlig tilsætning af instrumenter materiale gør det muligt for disse superior toner.

Større klokke

Den større klokke er udviklet til at udføre en sang, farverige, åben lyd, der også projekter en solid kerne.

Smalle dias

Takket være den smalle slide er denne Basun stand til at producere en hurtigere glidende teknik, der giver mulighed for dens spilleren til at administrere horn lettere, end de kunne tidligere.

Afrundede slide Crook

Ved at udelukke skarpe tænder i crook følelse og respons af instrumentet vil blive åbnet.

Skub lås

YSL - 881G funktioner en af Yamahas unikke slide lås design, der hjælper til at holde låsen på plads, mens også stoppe det fra at falde ned.

Pres-dannet slanger

Yamaha har placeret perfekt afrundet slanger på instrument at bidrage til at mindske turbulens og skabe en jævn luftstrøm.

Xeno kompakt Konturskårne sag

Yamaha arbejdet hårdt på at redesigne deres Xeno Basun sag i et kompakt og kurvede produkt. Disse ændringer har gjort sag mere sikker samlet. Den kurvede form gør det muligt for din Basun til at passe stramt på plads, mens indenrigsministeriet holder den i og stopper det fra at flytte under rejser. Den kompakte halvdel af design giver spillere en mindre sag at bære til og fra koncerter og undervisningstimer.

Alt hvad du behøver

Yamaha Xeno Basun kommer ikke alene, i virkeligheden det inkluderer en SLC-88U Basun sag samt en Yamaha Sullivan mundstykke. At gøre dette outfit, den perfekte all-in-one pakke til at få dig i gang. Brug dette instrument lige fra kassen med alt, hvad du behøver inkluderet.

Medfølgende mundstykke

Yamahas standardserien mundstykker aktiverer glat angreb, sikre control og let spilbarhed. På den perfekte vægt balance til en all-round brug er dette mundstykke den perfekte add-on til dette outfit.

YSL - 881G Basun specifikationer

 • Body Finish: Klar lak
 • Vægt: Tunge
 • Bell Diameter: 220 mm
 • Kede størrelse: 13.89 mm
 • Indre slide materiale: Nysølv
 • Ydre slide materiale: Gul messing
 • Bell: Guld messing
 • Key: BB/f
 • Medfølgende tilbehør: SLC-88U Case & Sullivan Mouthpiece